Ga naar inhoud

Andy

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Andy's prestaties

  1. Dag, Ik heb een vraagje over drivers bij monitoren. 2 nieuwe monitoren besteld. (nog niet aangekomen) Ik gebruik momenteel ook 2 monitors, mijn vraag is: bij het aansluiten van de nieuwe monitoren zullen er vast drivers moeten geïnstalleerd worden. Wat moet ik doen met de drivers die geïnstalleerd staan bij mijn huidige monitoren ? Gerust laten ? uninstall? Zijn er zaken waar ik zeker aandacht aan moet besteden ? Dank alvast voor advies.
  2. De ventilators zijn er al uit en vervangen door een nylonkous van mijn vrouw om stof the weren Maar ja, de UPS warmt toch op, had dat niet verwacht. Maar ik verzin wel iets. Andere leden die op zoek zijn naar een UPS raad ik aan de specs voor decibels te checken want <50db is echt wel luid... Als mijn 'project' klaar is post ik een video. Toch bedank voor de hulp.
  3. Lol natuurlijk bedoelde ik het ironisch.. foefelaar dat ik ben. Nee niet in de kast: de achterzijde heeft een usb poort. Daar zou ik een mini-hubje op zetten met 2 poorten en zoals bv deze :https://www.acinfinity.com/quiet-usb-fans/ erop monteren. In theorie...
  4. Alhoewel.. De UPS heeft 2 USB poorten... Maybe kan ik 2 ultra stille USB ventilators bestellen en zo hermonteren. Mijn eerste zoekopdracht naat stille ventilatoren wijst uit dat deze met regelstand voor snelheid komen en helemaal niet zo duur zijn. Zou dit lukken? En welk merk bevelen jullie mij aan ?
  5. Bedankt voor de handleiding porrelaar, ik heb de UPS kunnen deftig instellen. Maar het helse ding is te luidruchtig en ik ben op het geniale idee gekomen om de ventilatoren te verwijderen. De bedrading was aan het contactbord gelast dus heb ik de draden doorgeknipt. Waarna de UPS veel te warm komt en hij in de waarschuwingsstand gaat en constant luid piept... Ah 379€ door het toilet.. R.I.P. Toch bedankt.
  6. Ik heb ook vergeten te vermelden dat terwijl hij nu aan het "laden" is er een Piepsignaal om de zoveel tijd gaat en het driehoekje met uitroepteken oplicht en dan weer stopt.
  7. Hallo, Ik heb een nieuwe UPS gekocht want mijn oude die meer dan 12 jaar dienst gedaan heeft werkt nog maar de batterijen zijn dood. Ik heb deze gekocht: (link naar toestel) https://greencell.global/en/other/1097-ups-green-cell-rtii-for-rack-2000va-1800w-with-lcd-display.html?rewrite=green-cell-ups-online-rtii-2000va-lcd#specification De handleiding is in een taal die ik zelf niet herken, op Youtube & Google of de officiële website vind ik geen info terug. Het toestel is enorm luidruchtig. Ik heb bij de specs niet opgemerkt dat er <50db stond maar dat is echt luid : zie video. Ook blijft het led lichtje Bypass steeds branden, ook al ik mijn pc die een voeding heeft van 850Watt inplug. Ik weet niet wat dat betekent. Afzetten via opties lukt niet. Hij laadt blijkbaar op maar die batterij indicator blijft hangen op 91% - Hebt hem in een andere kamer gezet waar hij aan het opladen is.. denk ik. Maar de 2 ventilatoren blijven constant luidruchtig draaien. Er zit een USB kabel bij de UPS die als ik de handling een beetje goed begrijp me in staat zou moeten stellen software to downloaden en de UPS te beheren via mijn PC. Dat heb ik geprobeerd maar ik heb geen idee wat of hoe ik hem aansluit? Gewoon in een random USBpoort of... Ook heb ik geen idee wat precies ik moet downloaden: http://www.megatec.com.tw/Download.htm#UPSilon&RUPS Het toestel heeft 379,99€ gekost en het maakt me ziek. Mijn oude UPS maakte geen lawaai, enkel als de elektriciteit uitviel waarna ik tijd genoeg had om mijn PC af te sluiten. Als ik geen hulp vind overweeg ik om de ventilators eruit te halen 😮 PS: op de handleiding staat: Rack Tower 1 KVA-3KVA UPScomprim.mp4
  8. Lijkt in orde te zijn,het moet die acer account geweest zijn,wat een troep ! in ieder geval: vriendelijk bedankt voor de hulp !
  9. Er is inderdaad een acer account aangemaakt ! Voor de proefversie van office heb ik mijn normale windows account gebruikt( deze waarmee ik wil aanloggen iedere keer) Ik zal het herstel punt proberen eerst,zal iets laten weten
  10. De laptop is een Acer Inspire V15 Nitro Het laatste wat ik geinstalleerd heb is de gratis proefversie van office365,anders heb ik eigenlijk nog niets geinstalleerd buiten itunes,ik heb wel mijn pc naam veranderd naar laptopAcer om het gemakkelijk in het netwerk te herkennen. Er is maar 1 gebruikersaccount zichtbaar namelijk de administrator account waarmee ik gestart ben,als ik een ander account beheren klik krijg ik ook maar 1 account te zien..nm de admin account.
  11. Hi, Ik heb een probleem met mijn nieuwe laptop.. Ik heb 1 gebruiker ingesteld (microsoft account) omdat het moest en waarmee ik wil opstarten zonder wachtwoord (wat ook lukte tot voor kort) Opeens kwam er ongevraagd een gebruiker bij (met mijn eigen naam waarmee de laptop altijd automatisch wil opstarten het wachtwoord klopt niet,de gebruikersnaam is ingesteld als xxxxx. Ik krijg deze account/gebruiker niet weg of geconfigureerd.Ik wil gewoon dat de laptop opstart met de admin account zoals voorheen. Ik vind deze account ook niet terug bij alle instellingen>accounts(enkel mijn admin account) Ook netplwiz toont deze gebruiker niet, Ik word er gek van.
  12. tja juist daarom,daarmee dat ik het vraag voordat ik er toch nog enkele bijplug
  13. hi,ik heb er nu 2 op zitten zonder pobleem,the hub is beveiligd met een fuse,wat is het ergste dat zou kunnen gebeuren indien er ik 3 insteek?Ik zou dus als een hub(10port) moeten vinden die 10x500ma=5000ma moet zijn ?combined current of 5V 5000ma(of meer) waar ga ik da vinden ?
  14. Ik heb een TeckNet 10 poort usb hub.op het dooske staat er dat de totale stroom van 5V 900mAh niet mag overschreden worden om stabiel te werken..bijgeleverd 48Watt adapter. (For stable operation, devices connected to this hub should not exceed a combined current of 5V 900mAh. comes with 48Watt power adapter.) Kan ik dan daar 10x bitfury's usb inpluggen? 1bitfury usb=2.5watt and 500mA (Electricity consumption only 2.5 watts (500mA) - powered by the USB port) mvg Andy.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.