Ga naar inhoud

tavlo

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door tavlo

  1. Beste, Sinds gisteren kan ik soms helemaal geen internetcontact krijgen, ondanks de Telenetmelding dat de verbinding ok is. Als ik een willekeurige site aanklik zie ik onderaan links de melding 'host vaststellen' en vervolgens de melding dat de site niet gevonden kan worden. Op sommige sites de melding: "kan het DNS-adres van de server niet oplossen". Na enige tijd lijkt het probleem dan opgelost. Enig idee wat hier aan de hand is?
  2. Waar bevindt zich de uitlaat van de fan van een Acer Aspire 5535 precies. Is dit achteraan links, zo'n smalle gleuf?
  3. Beste, Ik heb Speccy geïnstalleerd en heb geprobeerd het op het klembord te kopiëren, maar deze optie reageert niet. Ik heb wel gemerkt dat de temperatuur van de processor tot 78° oploopt, die van het moederbord zelfs tot 82°! Zou dit de oorzaak kunnen zijn en zo ja, wat adviseer je mij? Alvast bedankt!
  4. Beste, Ik heb een Acer Aspire 5535 (ca. 3jaar) met Windows Vista. Het probleem heeft zich een half jaar geleden al eens voorgedaan, maar na enkele weken was het plotseling verdwenen en werkte alles weer naar behoren.. tot gisteren hetzelfde gebeurde! Probleembeschrijving: Na het opstarten valt hij uit en wordt het scherm blauwachtig van kleur (geen errormelding of andere tekst): dit kan enkele seconden na het opstarten gebeuren, na 5 minuten of na een halve dag. Ik krijg hem telkens weer aan de praat, maar heb dus geen idee voor hoelang. Vorige week viel hij ook telkens uit tijdens een game. Ik vermoed dat hij te warm werd. Na heropstarten kon ik wel verder probleemloos internet en e-mail gebruiken. Alvast een dikke merci voor jullie hulp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.