Ga naar inhoud

probleemgeval1

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

probleemgeval1's prestaties

  1. Ja, dit had ik van iemand anders gekopieerd op een forum. In het Nederlands (en in versie 2.1.2): Extra > Voorkeuren > Video > Uitvoer: Windows GDI video-uitvoer.
  2. Dankje! Ja, alleen ben ik er helaas nog niet achter wat de reden is dat mijn mediaspelers plotseling mijn videobestanden niet meer kunnen afspelen.. Virus, grafische kaar toch in gebreke..?
  3. Ik ben er via een ander forum achter gekomen. Dit is de oplossing (althans voor VLC mediaspeler): 1 open vlc media player 2 klik op instellingen 3 dan op Preferences 4 klik op het + van Video 5 vink Advanced options rechts onder aan 6 zet video outputt op Windows GDI
  4. Sinds een paar dagen lukt het mij niet meer om video bestanden af te spelen in mijn mediaspelers. Als ik een videobestand open, speelt enkel het geluid af en krijg ik de melding: 'Kleurenschema is gewijzigd in Windows basic; een actief programma (VLC) is niet compatibel met de visuele instellingen van windows 7. Mijn scherm in VLC blijft zwart, en mijn taakbalk wordt blauw (aero wordt uitgeschakeld?). Ik weet niet hoe ik dit moet verhelpen. Ik heb een VLC opnieuw geïnstalleerd, helpt niet; ik heb mijn schrijfruimte opgeruimd, helpt niet; ik heb gecheckt of mijn grafische kaart nog in orde is; de computer geeft aan van wel. Kan iemand me helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.