Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Hans25

Lid
 • Aantal items

  58
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Op mijn Macbook heb ik het besturingssysteem Mac OsHighSierra waarop ik een Nas van Western digital (MyCloud) heb aangesloten. Op deze Nas heb ik vervolgens een externe harde schijf via de USB poort geïnstalleerd. Achteraf wil ik deze harde schijf vervangen door een andere. Het probleem is echter dat het mij niet lukt om deze harde schijf veilig te verwijderen.. Deze vraag heb ik ook al op andere fora gesteld, maar tot nu toe geen reactie mogen ontvangen. Ik heb een stille hoop dat het hier wel lukt.
 2. Inmiddels heb ik het gevonden. Ik hoef namelijk helemaal geen gebruikersnaam op te geven, maar alleen mijn wachtwoord. De verwarring is ontstaan doordat ik eerst een gebruikersnaam opgaf en toe nogmaals het wachtwoord, terwijl dat laatste voldoende is.
 3. Het is een tablet van de Aldi met Android als besturinssysteem. De gegevens van het apparaat zijn MSN: 30016638 MD 98516, Model E10316, Serial number: NLA0091366. Als ik de tablet aanzet moet ik een vroeger opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Het liefst wil ik echter volstaan met alleen het wachtwoord. Is dit mogelijk?
 4. Bij het opstarten van mijn tablet moet ik iedere keer de gebruikernaam en wachtwoord opgeven. Kan ik de gebruikersnaam verwijderen zodat allen volstaan kan worden met het wachtwoord?
 5. Bedankt voor de zeer uitvoerige en duidelijke antwoorden.
 6. Daar ik Flash player niet wil gebruiken maak ik geen gebruik van het programma van mijn provider Ziggo om de snelheid te testen. Op internet heb ik twee andere sites gevonden die dat ook doen. Ik krijg echter verschillende waarden. De sites zijn Speedtest.nl en Internetvergelijk.nl. Ik dacht dat ik de waarden van Speedtest door 1024 moet delen, maar dan komt dat min of meer niet overeen met de waarden van Internetvergelijk. Hoe zit dat nu precies? Ter verduidelijking vermeld ik de bijagen van de resultaten van beide sites.
 7. Regelmatig verschijnt er een draaiende strandbal. Als ik naar ‘n website ga dan duurt het enige tijd voordat die website geladen is. Het maakt niet uit welke website het is. Zou er iets met de harde schijf aan de hand zijn? Ik beschik over een Macbook pro met Yosemite als besturingssysteem.
 8. Bedankt voor je reactie. Neen, helaas moet ik bekennen dat ik dat over het hoofd gezien heb. Wel heb ik alle afspraken verwijderd.
 9. Mijn Macbook heeft als besturingssysteem Yosemite 10.10. Daar ik nu de agenda van de Mac gebruik is de Google agenda overbodig. Deze wil ik graag verwijderen en heb op de site https://support.google.com/calendar/answer/37188?hl=nl gelezen hoe het een en ander te werk gaat. Echter ik vind nergens de optie "Deze agenda definitief verwijder" die in het eerste gedeelte onder 3 genoemd is. Wat doe ik verkeerd, maar nog beter hoe los ik het op.
 10. Wow, ik ben blij met deze informatie en dat betekent eigenlijk dat hetgeen ik wilde niet mogelijk is op mijn Mac en er dus ook geen nieuwe firmware en drivers beschikbaar zullen komen voor de Mac. Kortom zo lang de router het blijft doen is het prima; echtet als hij begint te haperen dan zal ik over moeten stappen op een ander merk en mij goed moeten laten voorlichten over de mogelijkheden voor de Mac. Heel erg bedankt voor deze info.
 11. Ik heb een 15 inch retina. In de bijlage kun je een afdruk zien van Cisco Connect die ik gemaakt heb met mijn Windows Vista pc.
 12. Bedankt voor je reactie. Het icoon van de Mac App store staat inmiddels weer in het Dock en Ip scanner heb ik gedownload en geïnstalleerd. Ik kom nu op de site van de router en dat is prima, want dat wilde ik ook. Echter wat ik ook wil is het menu van Cisco Connect dat ergens van het internet moet te downloaden zijn. Ik heb dat nodig om de opties te kunnen bekijken die op mijn router nodig zijn. De scanner doet het en dat was ook niet mijn probleem. - - - Updated - - - Ja, ik heb een Macbook pro met Retina display. Jaren heb ik gestoeid met Windows totdat een vriendin van mij een Macbook kocht en ik daardoor gestimuleerd werd er ook een aan te schaffen. Nu denk ik, waarom heb ik dat niet jaren geleden gedaan? De prijs heeft mij steeds teruggehouden, maar vind nu dat het de prijs dik waard is.
 13. Ik snap het niet. De Ip scanner wil ik bekijken, maar zie nergens meer het icoon van de App store. Waar is dat?
 14. Sinds ik overgeschakeld ben van een Windows Vista pc naar een Macbook met Yosemite 10.10 kan ik de router site op 192.168.1.1 niet meer benaderen. Op mijn Windows Vista pc is dat geen enkel probleem. Hoe kan ik dat oplossen? Omdat mijn Macbook geen cd rom heeft kan ik de installatie cd die bij de router geleverd is niet gebruiken op mijn Macbook. De router is weliswaar geïnstalleerd en werkt prima, alleen is het jammer dat ik het menu Cisco connect op mijn Macbook mis. Hoe kan ik dat oplossen? Het betreft een Linksys E 2000.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...