Ga naar inhoud

rita

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door rita

  1. Photoshop Bridge opent geen RAW bestanden, ook niet na herinstallatie?
  2. rita

    Raw bridge

    Adobe Bridge opent niet alle raw bestanden na aanschaf nieuwe camera, niet tegenstaande hij wel herkent wordt door Adobe Photoshop???
  3. Bij de aanschaf van een degelijke monitor heb ik vragen, ik bezit een laptop Asus met een grafische kaart Intel HD Graphics 4400, de monitor die ik zou willen kopen heeft een resolutie van 3840 x 2160, is deze geschikt voor op laptop aan te sluiten of is deze kaart niet voldoende?
  4. Plots zijn al mijn contacten verdwenen uit mijn Live Mail, ligt dat bij windows 10 soms, of wat, niet te doen!!
  5. Mijn laptop vind externe schijf niet meer, ik denk dat de oorzaak is, dat ik de schijf verwijderd heb zonder eerst af te sluiten,bij het inpluggen reageert ze nog, maar dan is er niks meer, heeft er iemand een oplossing voor dit probleem? ik werk met windows 10.
  6. Hallo, ik bezit een Canon Pixma Pro 100 S A3+, deze is niet voorzien om met een papierrol te printen, mijn vraag is nu, kan ik daar een panoramafoto mee printen, bvb 30cm x 100cm door een stuk van een papierrol in te voeren, ik moet dan wel de papierinstellingen aanpassen zodat de printer de afmetingen kent, is dit te omzeilen of niet?
  7. Sommige printers hebben de mogelijkheid van met een papierrol te werken, bvb 42cm x 30m welke langs de achterkant van de printer wordt ingevoerd, nu mijn printer heeft die mogelijkheid niet, trouwens ik kan geen groter papierformaat als A3+ ingeven, als ik nu een stuk papier van de rol invoer bvb. 42cm x 100cm langs de handmatige invoer van de printer, en de papierinstelling kan omzeilen en een groter formaat kan ingeven, dacht ik van een panoramafoto te kunnen afdrukken, ik dacht zo maar, alles is te omzeilen op P.C. !
  8. Weet er iemand hoe ik de papierinstellingen van mijn printer(canon Pixma Pro 100S) kan omzeilen zodat ik een groter formaat kan ingeven dan A3+ en uitprinten?bvb panoramafoto 30cm x 100cm.
  9. Hallo, door het trager worden van mijn laptop heb ik een systeemherstel gedaan om dit weg te werken, maar bij het herstarten, wat niet gebeurd, geeft hij een foutmelding, namelijk fout 0xc00021a, is dit eigenhandig op te lossen,ik ben geen prof maar kan toch een beetje met de pc uit de voeten Bedankt!!
  10. Hallo, de kleuren die uit mijn Canon mg4250 komen stemmen niet overeen met het scherm in photoshop, graag de perfecte instellingen voor photoshop en printer om knallende afbeeldingen te maken, ik werk met fotopapier van de Aldi, in het verleden al mooie resultaten mee behaald. Alvast bedankt voor de goede raad, Rita
  11. Hallo Asus, het probleem is opgelost, heb een goede vertaler gevonden, profider bleef een beetje achter.
  12. Hallo, ik kan geen apps meer opladen met mijn medion, ra ra ra, help.
  13. Hallo, heeft er iemand ervaring met smartphone Medion x4701, ik zou graag weten of ik daar kan mee printen, contacten uitprinten bv. Vriendelijke groeten.
  14. Hallo, graag info in verband met gratis offline vertaler voor android nederlands - frans, waar te downloaden. Alvast bedankt.
  15. Hij doet niets als ik hem aansluit, maar ik heb de oplossing gevonden, de USB modem is te oud, hij is niet compatibel meer met mijn tablet, bedankt voor wil om mij te helpen.
  16. Met de USB Vodafone modem maakte ik in het verleden verbinding via Proximus met mijn laptop, en nu zou ik graag met deze modem verbinding maken met internet en mijn tablet, kwestie, van het een beetje betaalbaar te houden. you see?
  17. Hallo, hoe kan ik met mijn tablet draadloos internet verbinding maken, ik ben in het bezit van een usb modem van vodafone, maar die zou niet compatiebel zijn met android. Tablet is een lenco. Alvast bedankt, Rita
  18. Hallo, Ik bezit een Medion Smartphone Life X4701 aangekocht bij Aldi, nu na 3 maand gebruik valt hij geregeld volledig uit, heeft er iemand hier hetzelfde probleem, en is er een zelfoplossing ( buiten opsturen voor herstelling naar Medion) voor dit makement?ook batterij is van korte duur, ligt dat soms aan geinstalleerde apps die veel stroom verbruiken? niet zo intens gebruik. Ziezo een heel pak vragen waar ik graag een oplossing zou voor vinden, en daarom alvast bedankt. Rita
  19. Ten eerste had ik graag jullie oordeel gehad over de volgende configuratie,Desktop 100-113 EB AMD Dual core E1 1500 APU processor Radeon HD 7310 Grafhics 46B DDr III Ram 1TB sata schijf DVD Writer sata Windows 8. nu normaal werkt Windows8 met een aanraakscherm, maar ik zou mijn eigen scherm willen blijven gebruiken, is geen aanraakscherm, gaat dat geen problemen maken??? Alvast bedankt voor de deskundige uitleg. Rita PS. pc is te koop in Makro voor € 299.00 en zou vooral dienen om foto's te bewerken met Photoshop CS6
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.