Ga naar inhoud

rijstkorrel

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

rijstkorrel's prestaties

 1. Is het veel werk voor hem om te achterhalen in de router wat ik heb bezocht? En als ik geschiedenis heb verwijderd, kan hij het dan nog zien? - - - Updated - - - en als ik op tor netwerk surf, kan hij dan ook zien waar ik naar toe ben geweest op de website?
 2. Hartstikke bedankt voor je antwoord, ik wil graag meer leren over computers en software, sinds een paar dagen heb ik deze site ontdekt en ik kan hier veel leren merk ik! BEDANKT!
 3. Hallo, regelmatig komt het voor dat ik mijn accu-loze laptop moet verplaatsen, dan trek ik de stekker eruit terwijl alles nog aan en open staat. Is dit slecht ?
 4. Hallo, Ik woon op kamers en maak gebruik van wifi waar 12 anderen in het huis ook gebruik van maken. Lange tijd was mijn internetverbinding erg traag. Verschrikkelijk traag. Op een gegeven moment (na 6 maanden) ontdekte ik dat er een DIKKE LAAG stoF in die gaatjes aan de onderkant zat. Ik ben hier met een stofzuiger overheen gegaan en merk sindsdien dat mijn internet normaal functioneert. (de websites worden snel geopend) Had de traagheid van internet te maken met de dikke laag stof aan de onderkant? Geloof me, het is een ramp om computer analfabeet te zijn!
 5. Hallo, ik ben een oer computer analfabeet en ik vind anoniem surfen heel belangrijk. Ik woon op kamers en ik heb het wachtwoord van de wifi gekregen van de huisbaas. Ik verdenk de huisbaas al langere tijd ervan dat hij kan meekijken op mijn browser, of nog meer dan dat! Maar nu vraag ik me nog steeds af of zoiets wel kan. Sommige mensen zeggen van wel, sommige mensen zeggen van niet. HELLLPPP, Ik wil graag een keertje duidelijkheid.. (goeie website trouwens, ik ben nieuw hier en ben hartstikke tevreden !) Gr, Karim
 6. Hallo, Hoe zit het eigenlijk met de 1 maand gratis Norton virusscanner? (1 maand proef) Detecteren die wel goed? En doen die wel die dingen die ze echt moeten doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...