Ga naar inhoud

Michael Pervolarakis

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Michael Pervolarakis

  • Verjaardag 18-05-1991

Michael Pervolarakis's prestaties

  1. Goeiedag, Ik zit met hetvolgende probleem. Na onlangs verschillende computerupdates te hebben gedaan krijg ik het Blue screen 00000116. Ik weet dat het aan de videokaart ligt en ik zou men pc dus willen terugzetten via systeemherstel. Ik weet echter niet welke update dit veroorzaakt. In bijlage ziet u welke ik onlangs gedaan heb. Alvast bedankt voor u hulp. Michael
  2. Alvast bedankt voor de hulp ma kheb er allemaal maar weinig verstand van. Kheb al eens gezocht ma kvind nie echt iets. Mijn budget ligt rond de 100-150 € met een Max van €200 alst echt nodig is. Kwil iets deftig da goed werkt maar natuurlijk iets da ervoor geschikt is. Kun jij me zo niet een paar dingen voorstellen? Alvast bedankt!
  3. GPU? :s Geen idee wat dat betekent. Wil een krachtigere videokaart kopen voor beter prestaties, graphics...
  4. Dag allemaal Ik zou me een nieuwe videokaart willen aanschaffen omwille van een spel da ik gekocht heb. FSX NU zit ik met de vraag: Ik moet 1 hebben die redelijk wat aan kan en die gebruik maakt van DX 10? Momenteel heb ik nVidia GeForce 7600 Welke raden jullie me aan? Ik heb wel geen vaste pc maar een laptop.Zorgt dit voor problemen? En hoe sluit je zo'n ding aan? Alvast bedankt allemaal.
  5. Ik heb zoujuist men foto's van men sd-kaart van men fototoestel gekopieerd naar men pc maar omdat het er veel waren duurde het wa lang vooraleer dat gedaan was en ik verwijderde er ondertussen al enkele van die sd-kaart.Nu blijkt da die er niet meer op staan.Ik ben ze dus kwijt want ze woorden niet in de prullenbak gezet mar direkt verwijderd.Iemand die weet hoe ik ze eventueel nog kan terugkrijgen? PC= Vista Thx
  6. Ja idd heb het even uitgetest en men adapter is idd defect. Bedankt voor de hulp.
  7. Mijn Pc is een hp pavilion dv 9000 geregeld als ik op mijn pc zit met accu en netstroom aangesloten valt men hele laptop uit.(hij sluit niet af!). Ik denk dat mijn accu kapot is. herkent iemand dit probleem en heeft er iemand raad? bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.