Ga naar inhoud

HermanHH

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

HermanHH's prestaties

  1. Ik zal proberen specifieker te zijn: Als ik in Outlook mijn .csv bestand aanwijs als zijnde het te importeren bestand dan moet er eerst 'aangepaste velden toegewezen' worden. Volgens de beschrijving zou dan links in het 'Van' scherm de velden moeten verschijnen die in het .csv bestand voorkomen, maar dat is in mijn geval niet zo. Ik zie daar één sliert van door comma's gesepareerde velden en kan dus niets specifiek adresseren. Hoe realiseer ik toch dat ik slechts de twee relevante en ook inhoudelijk opgeslagen velden uit 'VAN" kan toewijzen aan dezelfde in 'NAAR"?
  2. Ik wil overgaan van OutlookExpress naar Outlook. Mijn mails heb ik kunnen exporteren/importeren. Het lukt me echter niet om mijn contacten (adresboek) uit OE over te hevelen naar Outlook. Althans niet zodanig dat ik ze 'zie' of gebruiken kan. Ik heb er binnen OE, volgens MS instructies, een .csv bestand van gemaakt. Als ik dat probeer te importeren, ook volgens MS instructies, binnen Outlook naar mijn contactpersonen-map dan lijkt dat te gaan, maar ik kan er later bij normaal gebruik niet bij. Als ik een bericht wil maken en bijv 'Aan' selecteer, komen er geen contacten te voorschijn. Als ik in de map 'Contactpersonen' kijk, zie ik helemaal achterin van een heel groot betand te contacten staan maar nog in een .csv opmaak, waar ik blijkbaar nog niets aan heb. Graag advies HOE ik e.e.a. normaal bereikbaar krijg. l
  3. Sorry, zie pas nu DEZE reactie/vraag. Zoals ik later meldde: Als je meteen e.e.a. importeert binnen Outlook verspeel je de betreffende data en wordt die voor alles de 'import'-datum. Als je het exporteert vanuit OE gaat het goed.
  4. Ik heb inmiddels OE kunnen converteren naar Outlook MET behoud van oorspronkelijke data/gegevens. Voor andere geïnteresseerden: NIET meteen kiezen voor de IMPORT mogelijkheid van Outlook. maar eerst via EXPORT vanuit OE, DAN blijven de tijden bestaan. Ik heb nu alleen nog problemen met het exporteren/importeren van het OE adresboek. Dat zou moeten gaan via een CSV bestand, maar dat lukt me nog niet. Bij importeren pakt hij dat bestand neit op. Er gebeurt wel iets, maar ik zie (nog) niet waar het terecht komt; in elk geval nog niet in het adresboek gedeelte van Outlook.
  5. Bedankt, ik zal morgen e.e.a. eens snel bekijken (heb nu helaas geen tijd meer). Maar is bij een omzetting naar Windows Live Mail de oorspronkelijke OE data van de mails vast te houden? E.e.a. is wel cruciaal voor (bewijs van) de historie.
  6. Ik moet dus een alternatief voor XP hebben. Ik wil best naar Windows7. Onder XP gebruik ik nog OutlookExpress. Ik wil ook best naar Outlook. Volgens mijn gegevens verspeel ik bij exporteren/importeren de oorspronkelijke datum van mijn mails. Dat is zeer ongewenst. Zijn daar oplossingen voor? Van belang is dus dat ik onder Windows7 mijn oude mailgegevens heb met hun oorspronkelijke verzend e/nof ontvangst datum. Graag advies. N.B. Ik heb slechts tot morgenmiddag om e.e.a. gerealiseerd te hebben.
  7. Die verbinding aldus gemaakt/gekregen, maar zoals gezegd daar verschijnt alleen automatisch verbonden met SSID2. Als ik morgen nog contact met mijn vriend in Frankrijk heb, zal ik nog proberen dit uit te voeren. Hoewel ik het niet helemaal begrijp en zeker je volgende zin niet: Wat de andere SSID kan zijn dat je beter de signaal ontvangt.
  8. Ik vind het toch allemaal wat hokus-pokus. In het Netwerkcentrum op mijn laptop heb ik dus 'Geen beveiliging' en 'Geen' ingevoerd bij mijn SSID. Nu krijg ik weer WiFi maar...... hierdoor? is spontaan een tweede versie van mijn SSID gevormd, namelijk SSID2 met de oorspronkelijke beveiliging als WPA Personal en TKIP en DAAR heb ik verbinding door. In het Netwerkcentrum zie ik nu zowel SSID als SSID2 staan. Het merkwaardige is dat ik alleen met deze laptop deze verbinding met (beveilgde) SSID2 maak. Andere apparatuur 'ziet' deze SSID2 niet (alleen SSID) en heeft nog normaal verbinding met die oorspronkelijke beveiligde SSID. Moet ik hiermee leven of kan ik ergens toch weer mijn oorspronkelijek SSID beveiligen??
  9. OK, ik kom nu inderdaad zo binnen in de bekende SSID. Maar... dat is aldus een onbeveilgde entree geworden, toch? Hoe krijg ik dat weer beveiligd. Als ik e.e.a. in het Netwerkcentrum terugzet naar WPA2/PSK en AES of TKIP krijg ik mijn 'rode kruis' toch weer terug?
  10. OK, bedankt. Ik laat mijn vriend (op afstand) e.e.a. uitvoeren en dan meld ik hier het resultaat.
  11. Bedankt! Het eerste deel begrijp ik t/m Versleutelingstype WEP vervangen naar Geen, Maar wat wordt dan bedoeld met Nu moet je opnieuw een verbinding maken met de router en geeft opnieuw de sleutel in. ?? Bedoel je via 192.68.... of HOE/WAT ??
  12. Ik heb Windows7 geïnstalleerd op een oude Fujitsu Amilo M7405. Alles werkt prima, inclusief LAN en Draadloos verbinding hier bij mij. Nu is de laptop meegenomen naar mijn vriend's adres in Frankrijk en daar krijgt hij geen draadloos internet verbinding. Met de router aldaar is altijd zonder problemen gewerkt toen op die laptop nog XP stond. Er wordt nu om een beveiligingssleutel gevraagd en als hij daar de WPA2/PSK code behorend bij zijn SSID ingeeft, komt hij niet verder. Zijn iPads werken daar nog steeds probleemloos met diezelfde code, daarom wil ik niet de router opnieuw instellen met een nieuwe code. Let wel: We weten zeker dat de juiste code wordt gebruikt en ook daar zijn geen fouten gemaakt met spaties of grote of kleine letters en zo. In Apparaatbeheer hebben we de WiFi adapter al uit- en weer ingeschakeld. Er is ook geen nieuwere software voor de adapter beschikbaar/nodig. Ook de laptop al opnieuw opgestart en ook de router uit- en opnieuw aangezet, het heeft allemaal geen zin. Met een LAN kabel is er wel verbinding te maken. Wie weet raad om ook draadloos in orde te krijgen? Wat hebben we nog over het hoofd gezien?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.