Ga naar inhoud

robbetje

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

robbetje's prestaties

  1. OPGELOST!!!!!! Vandaag ben ik weer aangesloten op het internet (@kape. er stond echt een "straf" op van minimaal een week) ik moest mijn pc nog scannen met webroot en mijn wachtwoorden veranderen, maar nu ben ik weer up and running. Hierbij wil ik iedereen die meegelezen en geholpen heeft hartelijk danken, jullie hebben super werk verricht!!! Dus wat mij betreft mag deze op slot.... Nogmaals heel erg bedankt. P.S. een kleine donatie is onderweg
  2. mbam logje. mbam-log-2014-03-15 (13-24-06).txt downloaden mijn mbam is natuurlijk niet up to date omdat ik op mijn pc geen inet heb. verder kreeg ik ook geen venster met de melding " bekijk resultaten " dus weet niet of het zo goed is!!
  3. hier zijn de resultaten van zoek. zoek-results.txt downloaden
  4. Even een kleine update, Afgelopen week weer aangesloten na de eerste keer geblokkeerd te zijn en gelijk de update naar win 8.1 gedaan, tot nu toe kan ik de pc gewoon afsluiten! Maar, afgelopen maandag weer afgesloten voor het versturen van te veel mail!! Dus een hardnekkig virus of zo. (deze keer voor minimaal een week) Wat heb ik daarna gedaan, Mijn bios geflasht naar de nieuwste versie, MBR gerepareerd en al de virusscanner die ik heb, laten scannen. ik heb 2 vermeldingen in mijn register gevonden die ik verwijdert heb zonder op te schrijven wat het was, het waren in ieder geval MUP,s, een reboot gedaan en weer alles gescant, nu niets gevonden. Ik ga er van uit dat mijn computer nu wel in orde is, maar, kan ik er ook van uit gaan dat ik nu virusvrij ben en hoe kan ik dat evt checken?? Maandag 17 mrt kan ik met mijn pc weer online zijn, ben nu online met een telefoon met gedeeld internet en een tablet.
  5. De update Iets later als verwacht, ik heb nu win 8 en alle updates geïnstalleerd en de programma's die ik normaal gebruik. Tot op heden sluit de pc gewoon af zonder opnieuw op te starten!!!!! De reden dat ik wat later reageer is de volgende, woensdag en donderdag ben ik bezig geweest met het formatteren en opnieuw installeren van de pc, donderdag avond had ik geen internet meer!! de gewone dingen gedaan router van stroom af enzo, maar dat werkte niet, vrijdagochtend contact op genomen met mijn provider (ziggo) en bleek dat ik afgesloten was omdat van mijn adres veel spam verstuurd werd en kreeg ik weer toegang als ik mijn wachtwoorden zou veranderen en ik maatregelen nam tegen evt virussen!! Ik heb de helpdesk duidelijk gemaakt dat ik mijn pc net geformatteerd had e.d. gelijk heb ik mijn pc gescand met, malwarebytes, hitman pro, eset internet security, roque killer en spybot S&D en niets gevonden!!!!! Nu ga ik de update doen naar win 8.1 en kom ik zo snel mogelijk terug met een update. (als ik weer niet afgesloten wordt)
  6. Het was een schone install van win 8.0 en geupgrade naar 8.1, het probleem is later begonnen, maar ik kan niet aanwijzen of het na een bepaalt programma is begonnen. Wat ik nu wil doen is het volgende; bios terug naar zijn fabrieksinstellingen, windows weer een schone install geven en dan kijken of het probleem zich weer voordoet, zo ga ik stap voor stap verder tot het weer voorkomt, of in een gunstig geval wegblijft. Ik kom hier zo snel mogelijk op terug, donderdag of vrijdag.
  7. heb ik nagekeken beide staan op auto en bij powermanagement staat ac back op always off ik ben bang dat dit een beetje een gebed zonder eind aan het worden is....
  8. had ik ook al geprobeerd, nu voor de zekerheid nog eens, help ook niet!!
  9. Update bios heeft ook niet geholpen, maar, wat me nu eigenlijk pas opvalt is dat als ik de pc via win afsluit, de fans blijven draaien!!!!!
  10. windows werkt verder normaal, niks geen foutmeldingen o.i.d. De waarde van die registersleutel staat op 0
  11. hardware is niet gewijzigd. laatste software is malwarebytes en hier en daar een spel, alles legaal!! ik heb ook al opgestart zonder usb apparaten en ook al zonder netwerkkabel. het enigste wat ik van het begin al heb, is dat me 2de scherm eerst aangaat en als laatste me 1ste scherm, ook als ik opstart in veilige modus gaat alleen me 2de scherm aan en blijft mijn 1ste uit!!! kan het niet aan mijn voeding liggen, ik ben helaas niet in de gelegenheid om dit te testen of om te vervangen. (testen weet ik ook niet hoe ik dat zou moeten doen)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.