Ga naar inhoud

louis14

Lid
  • Items

    222
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over louis14

  • Verjaardag 11-06-1965

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 10
  • Processor
    i7
  • Geheugen
    6gbyte
  • Harde Schijf
    750gbyte

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

louis14's prestaties

  1. Ik heb het nagekeken op een 2 andere windows 10 PC's (een echte en een virtuele) en daar dezelfde situatie. Dus blijkbaar normaal!
  2. Op mijn windows 10 laptop in de tast manager zijn er de volgende 2 processen genaamd: registery: ntoskrnl.exe system: ntoskrnl.exe Is dat normaal? Beide exe bevinden zich onder c:\windows\system32
  3. Dag Porrelaar: bedankt, immers bestand->afsluiten heeft alles opgelost, nu ben ik verlost van het window "skype voor bedrijven".
  4. Ik heb office professional 2016.Toevallig heb ik skype voor bedrijven eens opgestart en sindsdien telkens ik mijn laptop (her)start verschijnt het aanlogscherm van skype voor bedrijven.Daar ik geen officiele dns naam heb maar wel een microsoft account wil ik niet skype voor bedrijven gebruiken maar wel de gewone skype. Als ik skype intik in het zoekvenster en ik klik rechts op skype voor bedrijven kan ik "verwijder" kiezen maar als ik het goed begrijp zal dat mijn ganse office pakket verwijderen aangezien "skype voor bedrijven" niet appart te zien is in configuratiescherm->programma's. Ik heb al eens bij de instellingen van skype voor bedrijven->persoonlijk->mijn account: unselect automatisch opstarten en unselect starten op voorgrond.Maar dat haalt niets uit: ik krijg nog steeds de popup. Hoe schakel ik "skype voor bedrijven" uit zonder mijn office 2016 te verwijderen?
  5. mijn huidige virusscanner is windows defender (ik ben van plan Kaspersky aan te schaffen) Is windows defender ook in staat om in zo'n geval in te grijpen?
  6. setup.exe kan veilig zijn wat betekent dat het dus niets slecht bevat maar gedurende de installatie van de applicatie kan het delen van het internet halen en op het systeem plaatsen.Houd de scanning van de file setup.exe daar ook rekening mee?
  7. ik heb ondertussen een eset online scan gedaan en die heeft niets gevonden. maar ik vraag mij af hoe jij aan het bestand autorunremover.exe van de applicatie van de site www.autorunremover.com geraakt bent immers die exe file is pas op mijn pc gekomen na de uitvoering ven de setup.exe die in de gedownloade .zip zat.
  8. Op de volgende site: https://www.file.net/process/autorunremover.exe.html staat dat autorunremover.exe :can record keyboard and mouse input, monitor applications, manipulate other programs and connect to the internet. 47% dangerous Ik heb onmiddelijk autorunremover uninstalled maar de vraag is of dat daarmee het gevaar geweken is.
  9. ja ik heb autorunremover.zip gedownload en die bevatte enkel setup.exe: dit heb ik uitgevoerd om te checken of er autorun op mijn usb check zat. The file komt van deze site:http://www.autorunremover.com Na het uitvoeren van de scan van de stick was de scan successful maar was er een stem te horen in een vreemde taal: dat verontruste mij.Daarom heb ik die setup.exe gecheckt op virustotal.com. Ik heb intussen min pc gescand met Malwarebytes bedreigingsscan en aangepaste scan (om al de files c: te scannen).Malwarebytes heeft niets gevonden. Ik heb ook ADWcleaner gebruikt maar die heeft enkel 2 PUP keys gevonden. AdwCleaner[S0].txt
  10. Als de detectieverhouding bij de scan van een file op de site virustotal.com 0/67 is: betekent dat dan dat er bij 67 virusscanners geen enkele virus gevonden is?
  11. Hallo abbs, Bedankt voor uw antwoord. De scan van de usb stick met malwarebytes is gelukt!
  12. misschien ben ik niet helemaal korrekt ivm de andere cleaners want blijkt dat deze elk gespecialiseerd zijn in een bepaald item van het systeem en dus niet interessant zijn voor een usb stick. voor een usb stick zou men vooral naar autorun programma's kijken.Moet er dan enkel naast een klassieke anti virus scan nog een autorun scan gebeuren?
  13. om een usb stick te scannen moet je normaal in verkenner: rechts klikken op de root van de stick en zie je daar een menu-iten voor uw virus scanner. mijn virus scanner is windows defender maar ik wil om mijn stick die 50.000 files bevat een effectievere scanner gebruiken voor malware. ik heb windows defender al geprobeerd en die heeft niets gevonden. maar kan ik voor een usb scanner enkel een antivirus gebruiken of kan ik ook scanners als adwcleaner,ZHPCleaner,Delfix,... gebruiken?
  14. Hallo,Droske, Ik bedoel wel een boekenhandel met gespecialiseerde boeken over programmeertalen, windows servers, cisco routers (die moeten geprogrammeerd worden),... Ik snuister graag eens in een boekenhandel tegenwoordig maar moet men alles op het internet halen. Ik heb wel gehoor dat er in de Fnac nog een keuze zou zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.