Ga naar inhoud

DUSKvsDAWN

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DUSKvsDAWN

  1. Het skype probleem is inmiddels opgelost. Het bleek aan de wifi van mn vriendin te liggen
  2. Hoihoi, achteraf bleek het aan de wifi van mn vriendin te liggen, kwamen we achter. dus probleem opgelost voor nu. maar toch bedankt voor die info, altijd handig!
  3. Hallo allemaal, sinds vandaag werkt Skype niet fatsoenlijk meer. Berichte die ik stuur worden niet verzonden en berichten die worden verzonden door mij beste vriendin uit Amerika komen niet aan. Ik heb dit probleem echter alleen op de laptop en niet op mijn telefoon. Ik wilde ook mijn wachtwoord veranderen via het programma, niet de site, en toen gaf Skype aan dat er verbindingsproblemen waren. Hij gaat ook telkens vanzelf on- en offline. Ik heb probleemoplossing uitgevoerd en het zou opgelost moeten zijn. Niet dus. De laatste twee weken komen de ene na de andere problemen, zelfs met een totaal nieuwe installatie van Windows 8 tussendoor, continue antivirus draaien voor de zekerheid en alles. Oude gegevens verwijderd... Gisteren logde ik ook in en toen begon de ellende eigenlijk al want mijn contactpersonen waren weg dus heb die opnieuw toe moeten voegen. Toen kon ik Skype een hele tijd niet gebruiken omdat hij natuurlijk de gesprekken aan het synchroniseren was, wat nogal duurde... Iemand. Help. Alsjeblieft...
  4. De temperatuur komt niet door stof,dit komt omdat hij vaak op de stoel staat en daardoor heet wordt. Ja, heb ik wel eens uitgevoerd en meerdere versies van Word geprobeerd daarna. Met allemaal hetzelfde probleem. Als het goed is heb ik geen optisch station meer, wel gehad. Ja, ik geef toe, ik heb sowieso geen legitieme versies, simpelweg omdat ik daar gewoon geen geld voor heb. Op mijn D schijf staan inderdaad alle belangrijke dingen. Ik betwijfel eerlijk gezegd dat virussen en malware het probleem zijn. Er is overigens wel een probleem bij gekomen. Namelijk: Skype. Als hij al berichten verstuurt duurt het VEEL te lang. Al opnieuw geïnstalleerd, laptop opgeschoond, niks. Ik wilde namelijk mijn wachtwoord veranderen en hij zei dat er netwerk problemen zijn, terwijl de rest gewoon goed werkt. Ook al probleemoplossing gedaan, en hij zei dat het was opgelost, maar niet dus. Ik heb geen idee wat er gaande is...
  5. Bedoel je deze? http://speccy.piriform.com/results/UnefPVbyJoWSXnxeGmesEjW
  6. Welk gedeelte moeten jullie precies weten? - - - Updated - - - Welk gedeelte moeten jullie precies hebben?
  7. Ok, zal het zo even installeren. Oh, sorry, dat heb ik even over het hoofd gezien. Hier issie: Word spellingscontrole werkt niet meer - Microsoft Community Als ik Speccy dan heb geïnstalleerd even een printscreen maken van de resultaten en hier posten neem ik aan?
  8. Ik wil gewoon graag weten wat ik op mijn laptop zet voordat ik dat doe. Er zijn eerder mensen geweest die mij op zulke forums iets hebben laten installeren en dat bleek vervolgens een virus te zijn en ondanks mijn goede antivirus mijn laptop plat gegooid. dus wat doet dit precies?
  9. Zoals al eerder gezegd heb ik dit bij elke versie van Word. Nee, alleen 2013 staat er nu op. En ik snap niet waarom ik zonodig een programma moet installeren voor een printscreen... *zucht* ik heb het gevoel dat het niet heel serieus wordt genomen...
  10. Hallo allemaal, Zoals jullie lezen doet mijn spellingscontrole het niet meer. Dit geld voor elke versie van Word. Ik heb deze vraag ook gesteld op het Microsoft forum, maar zonder enig succes. Ik heb het programma opnieuw geïnstalleerd, taal ingesteld met stijlen, overigens kan ik nu op een of andere manier de benodigde vinkjes onder het kopje "controle" bij de opties niet meer aanvinken. Voorheen kon dit wel, maar veranderde er ook niks. Ik heb oude gegevens verwijderd, ook via regedit. Omdat een of andere sukkel op het Microsoft forum me niet de goede info gaf over het verwijderen van de HKEYs heb ik zelfs heel Windows opnieuw moeten installeren. Maar zelfs dat helpt niet. Ik heb zowat ALLES geprobeerd. Maar er is vast nog iets wat ik niet heb geprobeerd. Help, alsjeblieft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.