Ga naar inhoud

Nicktc

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Nicktc's prestaties

  1. 1. Mijn provider is KPN. 2. Nee, er zit niks tussen. 3. Toen ik het voorgaande plan had uitgevoerd kreeg ik simpelweg geen melding. Het internet deed het gewoon nog steeds niet. 4. Hier is de link. http://speccy.piriform.com/results/vGbIrwN7w7CBqD43Ppkrauj
  2. Wij hebben hier voor nog geen internet gehad met deze laptop, als dat relevant is.
  3. Ik heb Windows 7 al veel eerder op mijn laptop gezet dan dat ik deze provider heb. Het is een Atheros adapter ben ik nu wel achter..
  4. Hallo, ik heb al een tijdje een Compaq laptop die officieel Windows Vista erop moet hebben, maar Windows 7 erop heb staan. Nu heb ik net een week verbinding met een netwerk, en nu geeft m'n laptop dit aan ''Onbekend Netwerk'' en daaronder ''Geen Internettoegang''. Ik heb dit probleem vaker gehad dus ik wist dat dit probleem niet uit zich zelf weg zou gaan, en ook het modem elke keer herstarten is voor mij geen optie. Ik heb al vele verschillende manieren geprobeerd maar geen van deze heeft geholpen. Ik hoop dat iemand hier op deze website mij kan helpen met dit probleem. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.