Ga naar inhoud

Arno1994

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Arno1994's prestaties

  1. en moet ik dan nog iets doen op die site van wsgate? ik snap het niet helemaal.. :s
  2. hallo, enkele problemen met met html-script. huidige script: wat doet dit script: hij maakt het juiste invulformulier maar als je op bestellen drukt dan opent hij je mailbox met een nieuw bericht waar je dan nog eens op verzenden moet klikken.. wat zou ik willen: 2 mogelijkheden 1: als je op die knop drukt om te verzenden dat hij automatisch een mail stuurt naar dat e-mailadres en dat hij dan op een pagina springt met dat alles gelukt is of niet gelukt is. 2: het zelfde als 1 maar ipv te verzenden dat hij het opslaat op de server. ik hoop dat iemand me kan helpen.
  3. hallo, enkele problemen met met html-script. huidige script: wat doet dit script: hij maakt het juiste invulformulier maar als je op bestellen drukt dan opent hij je mailbox met een nieuw bericht waar je dan nog eens op verzenden moet klikken.. wat zou ik willen: 2 mogelijkheden 1: als je op die knop drukt om te verzenden dat hij automatisch een mail stuurt naar dat e-mailadres en dat hij dan op een pagina springt met dat alles gelukt is of niet gelukt is. 2: het zelfde als 1 maar ipv te verzenden dat hij het opslaat op de server. ik hoop dat iemand me kan helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.