Ga naar inhoud

Pryda

Lid
  • Items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Pryda's prestaties

  1. Deze is gelukt! Bijgevoegd het rapport. scan_160815-213036.txt
  2. Overigens is de scan op ong. 85% en zijn er no threats found.
  3. Ook in veilige modus blijft de scan steken na 1 uur scannen. Hij blijft dan staan op een bepaald target en komt niet verder. De tijd loopt wel door, dus de laptop loopt niet volledig vast.
  4. Tot 2x toe is de computer volledig vastgelopen tijdens het scannen. Dit gebeurde beide keren na anderhalf uur scannen. Ik zal morgen nog eens proberen.
  5. Windows Defender. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet vaak handmatig scan maar er gewoon vanuit ga dat dat programma zijn werk doet. Net liep de computer weer vast. Ik had 3 tabbladen openstaan en dan staat ie 10 seconden helemaal stil. Het processorgebruik is dan >75%, waarvan >1.000.000kb wordt gebruikt door svchost.exe (dit zie ik bij taakbeheer - processen). Kun je hier iets mee?
  6. Results of screen317's Security Check version 1.014 --- 12/23/15 Windows 7 Service Pack 1 x64 (UAC is enabled) Internet Explorer 11 ``````````````Antivirus/Firewall Check:`````````````` WMI entry may not exist for antivirus; attempting automatic update. `````````Anti-malware/Other Utilities Check:````````` Adobe Flash Player 10 Flash Player out of Date! Adobe Reader XI ````````Process Check: objlist.exe by Laurent```````` Symantec Norton Online Backup NOBuAgent.exe `````````````````System Health check````````````````` Total Fragmentation on Drive C: 3% ````````````````````End of Log`````````````````````` Gisteren had ik een "Fysiek geheugen: 99%" waardoor mijn hele laptop wederom bevroor. Alleen uitzetten en opnieuw opstarten hielp. Ik kan nog niet alle programma's draaien die ik voordat deze situatie zich aandeed wel kon draaien.
  7. Sorry! Ik was iets te snel. Na herstarten van de laptop begon zoek.exe wel. Bijgevoegd het logje. Ik zal Farbar ook runnen. zoek-results.txt
  8. Hey abbs, Wanneer ik op run als administrator klik en kies voor 'ja' gebeurt er verder niets. Tips?
  9. Hallo, Sinds 3 dagen vertoont mijn laptop rare kuren. Ik wist eerst niet waar het aan lag dus heb een systeemherstel uitgevoerd, dit mocht niet baten. Ondertussen ben ik er achter dat Google Chrome ervoor zorgt dat mijn hele laptop freezed. Het enige wat ik dan kan doen is het programma via veilige modus verwijderen. Omdat ik het zaakje niet helemaal vertrouw schakel ik graag jullie hulp in om uit te zoeken wat er precies aan de hand is. Bij voorbaat dank!
  10. De manier die jij aanbracht om te updaten werkte niet. Ik krijg dan foutmelding: 3. Heb Chrome verwijderd en opnieuw geïnstalleerd en beschik ondertussen dus wel over de laatste versie. De enige site die ik na updaten bezocht heb is deze en heb nog geen last gehad van theadblock. Sample size is niet groot maar het probleem lijkt door update te zijn verholpen. AdwCleanerS2.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.