Ga naar inhoud

kristienvm

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kristienvm

  1. Harde schijf kon niet meer goed werken door frequente stroompieken. Onze elektriciteitsbedrading is sterk verouderd en zou de bron van alle ellende zijn. Alvast iedereen merciekes voor de moeite.
  2. heb dit geprobeerd maar tijdens het systeemherstel loopt de pc ook vast.Heb toestel 12u aangelaten omdat ik dacht dat er misschien wat tijd over ging maar uiteindelijk toch maar afgezet. Heb nog eens geprobeerd met een ander punt maar had dezelfde problematiek.
  3. pc loopt vast na korte tijd , ctrl alt delete, esc en F1 helpen niet.Uiteindelijk met aan/af knop afzetten. heb speccy gedownload en hier volgende link : http://speccy.piriform.com/results/OOOYUfpgUvv3ylyxqhSUUlH Hopelijk kunnen jullie hier iets met doen groetjes kristien
  4. Na het lastig maken van vele mensen : Dat blauwe scherm gaf inderdaad een foutmelding maar daar kon men niks mee doen. Windows XP is opnieuw geïnstalleerd, men heeft 'den bios' geupgrated, probleem bleef en als laatste poging heeft men de nieuwe geheugenkaarten vervangen door de oude en heb ik sinds 2 dagen geen spontane afsluit en opstart problemen gehad
  5. Na het lastig maken van vele mensen : Dat blauwe scherm gaf inderdaad een foutmelding maar daar kon men niks mee doen. Windows XP is opnieuw geïnstalleerd, men heeft 'den bios' geupgrated, probleem bleef en als laatste poging heeft men de nieuwe geheugenkaarten vervangen door de oude en heb ik sinds 2 dagen geen spontane afsluit en opstart problemen gehad.
  6. Hoy Yannick, Je gaat het niet geloven maar in dat blauwe scherm krijg ik zelfs de kans niet van te lezen, voorlopig blijf ik van dat toestel want niks is zo frustrerend dan een pc die niet wil doen wat je wilt. In elk geval al bedankt voor de tips die je hebt gegeven en nog tips zijn zeker ok. Groetjes
  7. Durf computer niet meer aanzetten, probleem blijft,ben dus nog altijd op zoek naar een oplossing
  8. Hallo, Heb hd geformatteerd, windows xp herinstalleerd en nu krijg ik het inlogscherm maar krijg niet de tijd van in te loggen. In een flits krijg ik een blauw scherm met witte tekst dat dan flitsend overgaat naar heropstarten en dit herhaald zich steeds. Weet je nog meer goede raad?
  9. hallo, geheugenkaart en harde schijf vervangen, enkel windows xp herinstalleerd, pc toont eventjes na het opstarten het inlogscherm (krijg nog niet de tijd om in te loggen), een flits (blauw met witte tekst) en het toestel herstart met telkens hetzelfde scenario
  10. Hallo, Ik heb nog geen andere software geïnstalleerd. Zal je raad opvolgen en hopelijk met goed resultaat. In elk geval al bedankt.
  11. heb in pc een nieuwe harddisk en geheugen geplaatst, windows xp geinstalleerd. De computer wordt opgestart, kan inloggen en dan krijg ik enkel het achtergrondscherm te zien, geen startbalk enz. Om af te sluiten moet ik uiteindelijk gewoon de on/off knop gebruiken, esc en f1 reageren niet, een klik met de linkermuisknop geeft eveneens geen resultaat. Wat kan mijn probleem zijn?
  12. Computer sluit steeds af zelfs tijdens het opstarten. Nieuwe harde schijf geplaatst doch probleem blijft. Wie weet raad?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.