Ga naar inhoud

Boiler

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Boiler

  1. Ik heb net een moederbord gekocht (ASRock B85 Fatal1ty killer). Het moederbord heeft een nogal raar design & daardoor vind ik de juiste koeling niet voor het moederbord. Ik hoop dat IEMAND mij kan helpen welke koelingen zouden kunnen passen op dit bepaald moederbord.
  2. Ik zelf heb een windows 7 en start gewoon op zonder biep geluidje dus daar hoeft het persé niet aan te liggen, ook ik raad je aan om je voeding te laten testen, of eventueel direct een andere voeding te plaatsen wegens u zegt dat alles op het moederbord (lampjes) wel werken.
  3. Heb je je videokaart al eens getest door bvb eens in een andere pc te plaatsen of je dan wel beeld krijgt. of probeer je vga aansluiting eens aan je moederbord zelf te koppelen. Krijg je nog steeds geen beeld en/of een biep geluidje, zou het wel eens handig zijn om je moederbord te laten testen. (is je harde schijf verbonden met sata aansluitingen, doe de kast dan even open, zonder elekriciteit uiteraard en voel of de twee aansluitingen op je harde schijf nog wel goed zitten) Een sata aansluiting heeft niet veel nodig om los te komen bvb door het verplaatsen van je pc om te kuisen bvb.
  4. Ik heb onlangs en nieuw moederbord gekocht voor mijn Acer MC 605 Windows 8. Het probleem is dat de koeler niet op het moederbord past " nieuw moederbord = ASRock Fatal1ty B85 killer ". De koeler is te groot wegens het moederbord een nogal speciaal design heeft. De koeler die te groot is een " Cooler Master ". Er moet toch een versie zijn van Cooler Master die er wel op past, ik heb enkel geen idee welke koeler. Is er iemand die me met dit probleem kan helpen?
  5. Ik heb iemand die ik ken gecontacteerd (we zijn een beetje ying & yang of zoiets). Wat ik niet weet, weet hij wel en omgekeerd dus. We hebben controles gedaan op de PC en zijn tot de conlusie gekomen dat de fout zich in de VOEDING bevind! We hebben met een hardware toestelletje de voeding gecontroleerd met resulaten,... Mocht de voeding perfect zijn zou het toestel met al zen lichtjes het ook weergeven! (wat dus niet het geval was)! Het probleem is dus de voeding (die trouwens vrij zwak was voor een win8 systeem) en uiteindelijk opgaf en geen normale signalen meer kan doorsturen naar (beeld, muis, toetsenbord, usb etc,;...). Nu komt de volgende stap! Een nieuwe voeding aanschaffen en testen. Als dit hét probleem was, laat ik jullie zeker iets weten in de nabije toekomst (even geduld dus).
  6. Het zal idd wel eens het beste kunnen zijn dat ik hem beter ergens binnenbreng, want mijn vermoeden gaat uit dat het moederbord beschadigd is. Het is enkel zonde dat het zo duur is om te laten herstellen. Moest ik nu weten welk type merk of zo moederbord er in zit, zou ik het best zelf ook kunnen vervangen (maar ik weet het merk dus niet)! Weet iemand hoe ik het kan achterhalen?
  7. Goed bedoeld van je maar hoe kan ik in hemelsnaam die instellingen bekijken als ik geen beeld krijg!
  8. Er is nog iets wat ik vermoed waar het kan aan liggen! Misschien is mijn moederbord stuk want mijn muis & toetsenbord zijn via USB aangesloten, en wat ik merkte was dat mijn toetsenbord lichtje niet aangaat & mijn muis heeft hier en daar speciale lichtjes, maar beiden werken niet meer (geen lichtjes dus), ik heb ook een andere optische laser muis geprobeerd met het zelfde resultaat (geen laser lichtje of gewone lichtjes te zien, plus heb ik ook geen geluid meer! DAAROM gaat mijn vermoeden ergens uit dat misschien mijn moederbord stuk is omdat al die onderdelen gekoppeld zijn aan het moederbord! Misschien komt het ook daardoor dat het scherm ook geen signaal krijgt, net als het toetsenbord en muis (meerdere malen getest trouwens). Want als ik alles aansluit op mijn windows7, werken lichtjes laser beeld etc... perfect. (iemand een idee)?
  9. Ik zal het zeker eens bekijken 'ComputerDude'
  10. Alles getest zoals je zei. De monitor doet het prima op een andere PC. Monitor kabels heb ik al eens verwisseld zonder effect. Heb ook al eens een andere videokaart gebruikt ook weer geen effect. Wat me ook opvalt is dat de 'laser' van eender welke muis ook niet oplicht. Op de andere PC (een windows7 trouwens), daar werken de muizen wel. Maar ik vrees er ook een beetje voor dat ik misschien een aantal kabeltjes vanaf de harde schijf enzo verkeerd gekoppeld heb, je weet wel (p4, p5,) etc... Maar ook dit alles heb ik uitgeprobeerd. Was er maar een foto op het internet met een duidelijke weergave hoe de kabels moeten zitten.
  11. Ik heb zopas de monitor getest op een andere PC & krijg ik wel beeld te zien (das raar). Waarom doet hij het dan niet meer op mijn windows 8? Dus ik bedoel door deze test dat ik de melding ('no signal' niet krijg, maar op de 8 wel). Wat kan ik doen en wat zou het probleem kunnen zijn)?!
  12. Dat heb ik nog niet geprobeerd, zal ik vandaag zeker eens proberen.
  13. Ik heb een ACER MC605, 1tb Harde Schijf, 1giga videokaart. Mijn PC start normaal op, maar tijdens het opstarten verschijnt er op mijn scherm (no signal). Ik heb al vanalles geprobeerd, ook eens getest met een andere video kaart. Ik heb een speciale muis met hier en daar licht en ook dat werkt niet (of beter gezegd geeft geen licht meer en op mijn andere PC wel.) Ik moet wel eerlijk zeggen ik heb hier en daar eens een kabeltje verplaats, maar daarna weer terug geplaatst. Is er iemand die mij kan helpen?
  14. Over de koelpasta zal ik men weg wel vinden bedankt Laat ons deze topic eindigen, ik denk wel dat ik al ongeveer weet wat te doen. Maar toch alvast heel bedankt voor je nuttige informatie.
  15. Ik zal mijn best doen om de laptop te openen en indien nodig de fan te vervangen. Ik heb enkel nog twee vragen; 1: hoeveel kost zo en nieuwe fan voor dit type laptop. 2: koelpasta? wat bedoel daarmee, waar kan ik het kopen, hoe smeer je het in. Voor ik het vergeet, ik had een clipje gezien op YouTube over dit model van laptop (HP G72). Daar zag ik dat je eerst het achter paneel (met immens veel schroefjes) moet openen, en daarna het voorpaneel & toetsenbord moet verwijderen om aan de fan te geraken. Als je wil kan je het clipje even bekijken (duurt wel ong. 28 minuten)
  16. Hallo iedereen, normaal gezien hou ik me enkel bezig met Desk Tops, Maar onlangs kreeg ik een vraag van een kennis. Het gaat over een "HP G72" Laptop. Als de Laptop opgestart wordt start die niet correct op. Wat ik wel zie is een donker scherm dat de "FAN", een fout heeft. Wat ook in het scherm staat is om naar deze link te gaan (www.hp.com/techcenter/startup). Veel verdere Info kon ik niet lezen wegens de Laptop zichzelf nogal snel weer afsluit. Na een aantal pogingen start het systeem wel op. Ik ben er zeker van dat het de FAN is (ventilator). De FAN wordt ook vrij warm, daarom hebben ze hem op pootjes gezet om ietwat beter af te koelen. Ik heb ook gecontroleerd met (Speccy). Maar naar mijn ondervinding zijn de temperaturen vrij normaal. Is deze FAN nu kapot en nood aan vervanging of moet ik de laptop openen en bekijken om te reinigen. Of bestaat er een mogelijk om deze te reinigen zonder te openen (dit laatste denk ik niet want verplaats je enkel het stof denk ik)! Kan iemand mij alvast een beetje vooruit helpen? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.