Ga naar inhoud

Souad

Lid
  • Items

    300
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Souad

  • Verjaardag 19-05-1974

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 Professional
  • Processor
    Intel (R) Core (tm) 2 quad cpu
  • Geheugen
    2.40GHz, 2 gb

Souad's prestaties

  1. Ik heb het uitgevoerd, maar de programma's staan nog steeds op mijn bureaublad. Is het de bedoeling dat ik mijn pc terug herstart?
  2. Ik zal de slaapstand dan toch niet inschakelen. Hoe verwijder ik adwcleaner, Rsit.exe en zoek.exe? Het lukt mij niet via programma en onderdelen.
  3. Logje AdwCleaner is bijgevoegd. Het gaat veel beter. Slaapstand is nog altijd uitgeschakeld. AdwCleaner[S0].txt
  4. In bijlage vindt u het logje zoek.exe. zoek-results.txt
  5. In bijlage het gevraagde logje zoek-results.txt
  6. In bijlage het logje zoals gevraagd. Mvg. zoek-results.txt
  7. Beste, In bijlage vindt u het zoeklogje. Kan u dit nakijken? dank u Prettige feestdagen zoek-results.txt
  8. Beste leden, Kan iemand mijn bovenstaand rsit-logje nakijken? mvg
  9. Sorry ik krijg geen meldingen van jullie op mijn mailbox. Van daar dat ik nu pas reageer. Ik heb inderdaad Hijackthis niet via administrator gedownload omdat ik het anders niet kan. In bijlage vindt u mijn logje. - - - Updated - - - Beste, Hieronder via rsitlogje. hijackthis.log Rsit.txt
  10. Ik heb de slaapstand ondertussen uitgeschakeld. - - - Updated - - - Ik krijg steeds een foutmelding telkens ik hijackthis download
  11. Bedankt voor de gratis cursus, maar ik heb die cursussen al gehad. Ik zou graag enkel mijn mails in mijn persoonlijke map willen ontvangen. (zie bijlage)
  12. Het is al in orde. Nu krijg mijn mails niet in mijn persoonlijke map, omdat ik mijn e-maildadres op standaard heb gesteld. (Zie bijlage). Ik zou graag mijn berichten in mijn persoonlijke map willen ontvangen zonder dat ik mijn sent-items en andere mappen verlies.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.