Ga naar inhoud

benjamin1500

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over benjamin1500

  • Verjaardag 27-10-1993

benjamin1500's prestaties

  1. Beste allemaal! sinds gisteren kan ik niet meer typen op mijn Acer aspire E1-530. ik drukte op een paar knopjes en toen kon ik niks meer. ik heb mijn laptop opnieuw opstarten, kom ik op mijn beveiligingsscherm moet ik inloggen (wachtwoord invoeren) doet mijn toetsenbord het weer (dacht ik) ik dus op mijn bureaublad wil gaan internetten doet mijn toetsenbord het weer niet. wel maakt hij bij elke willekeurige toets die ik indruk een geluidje. nu heb ik gister mijn hele laptop opnieuw geïnstalleerd. moest ik een aantal dingen invullen (wifi wachtwoord - naam voor PC - E-mail adres) dat werkte prima. wil ik gaan internetten , nadat ik mijn hele laptop opnieuw heb geinstaleerd, doet mijn toetsenbord het nog steeds niet. (voor 1 deel dan) ik hoop dat iemand mij kan helpen. Met vriendelijke groeten, Benjamin
  2. Hallo de taal in mijn Word 2007 is Engels ik heb al geprobeerd via zo`n programmetje wat erbij zat heb ik steeds in het nederlands geporbeert maar dat wou niet... ik heb een gedownloade versie kan iemand mij helpen!?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.