Ga naar inhoud

Reza

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Reza

  1. ja wel die is wel aanwezig. en hij deed het wel eerst maar toen de windows was heel traag heb die weer geinstallerd. kan dat zijn dat hij wel stuk is? is dat te vervangen? is dat de waarde om te vervangen qua prijs ( ik weet niet hoe duur dat is)? merci.
  2. Hi, Nee helemaal niks. windows ziet het niet. gr, Reza
  3. Ik heb via Packar Bell detectie programma gezien dat model van mijn laptop is type MH36 ik weet niet (waarom achter de laptop staat t4300 )? thanx
  4. Het is Packard bell Easynote t4300 wel 32 bits.
  5. Hi, Bedank voor de snelle reactie maar geen van de beide werkt. heb ik geprobeerd.
  6. Beste Mensen, Ik heb een laptop merk Packard Bell type t4300 en heb ik 2e hands gekocht windows 7 geïnstalleerd alles werkt behalve webcam op de oficile packard bell is geen driver voor webcam ( voor windows 7 te vinden ) kan iemand mij hier over helpen. alvast bedankt.
  7. :DHi, Het is mij gelukt , met windows 7 hij werkt helemaal goed dank u wel voor de alle moeite, en succes verder voor help aan anderen.
  8. HI, het was mij niet gelukt met HD TUNE , maar ik heb opnieuw mijn hard disk geformatteerd en deze keer heb ik vista op mijn laptop gezet en werkt alles prima geen error en geen bluscreen meer, howel mijn laptop is gemaakt voor windows 7 ( staat windows 7 logo op ) weet ik niet of all die problemen kwam door windows 7 en als ik nu het tempratuur van Speccy kijk van had is 50 en het is groen, kan dat zijn dat all die problemen door windows 7 komen? een legale versie met 4 mb Ram en dualcore 2.1 ( en het was trouwens officieel geïnstalleerd toen ik dat gekocht had )???????
  9. HI, IK had de hd new gekocht en opnieuw windows geïnstalleerd in eerste uur ging alles goed toen krijg ik blue screen met verschilende code's op internet gezocht en kwam ik achter dat hardschijf te warm word hd inspector had ik geïnstalleerd en warmte van mijn harddisk was boven 67 graden heb ik binnen gezien cooler werkt goed en is ook schoon laptop is 4 jaar oud, en ja harddisk word echt overheat, in mijn laptop kan je namelijk 2aparte hard disk op 2 aparte plaatsen gebruiken op alle 2 platsen heb ik geprobeerd. en toch gaat ie fout melding geven.
  10. hoe kan ik de foto's van screen uploaden ik heb de handeling gedaan maar lukt mij niet niet als bestant en niet als afbeelding - - - Updated - - - - - - Updated - - - Alvast bedankt voor uw help.
  11. Ik kan niet op windows komen, alleen via F8 in veilige modus en Speccy werkt niet in die modus en kan geen info geven, maar zolang dat ik in de veilige modus ben kan ik wel sommige programma's wel gebruiken behalve wifi en soms internet. - - - Updated - - - En Ja dom (van mij ) bedankt voor uw reactie
  12. Beste mensen, Ik heb een laptop Acer Aspire 7715Z sinds kort loopt hij vast en krijg ik blue screen met verschillende fout code na checken op internet dacht ik dat het probleem aan de hardschijf ligt ik heb een new harddisk gekocht maar probleem blijft fan is ook goed Ram geheugen op een andere laptop getest was ie ook goed ik kan verder niks aan denken behalve processor omdat de hardschijf overheat word kan iemand mij hier wat advis geven? en trouwens videokaart is ook ok.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.