Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

JJJJ

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Inderdaad, je weet maar nooit... en zo lang die nog tevoorschijn komt... Ik hoop er op ! Bedankt !
 2. Ja, ik denk ook dat z'n licht uitgaat, maar niet letterlijk, want het lichtje werkt nog Ik ben al sinds een paar uur een scan aan het doen met Stellar Phoenix Windows data recovery.. Maar had niet verwacht dat het zo lang zou duren, weet niet goed of die wel het goede aan het scannen is? Met alle andere recovery programma's bleef het steeds vasthangen... Ik heb deze schijf samen met een andere aangekocht enkele jaren geleden en zo content van dat ik er nog 2 heb bijgekocht :-( Toch eens een serieuze mail sturen naar WD ook?! 2 externe harde schijven die bijna op dezelfde moment stuk gaan? Ik heb niet veel zin om die nieuwe nog te gebruiken eigenlijk... Ja, uitstellen is niet goed :-( Maar ja soms kan je niet alles meteen doen he ;-) Toch zal dit in de toekomst iets stipter moeten! Ik heb met een 4 tal programma's geprobeerd, maar weet al niet meer of Recuva ertussen zat. Het rare is dat de schijf nog steeds tevoorschijn komt tussen apparaten en printers... en ook bij computerbeheer... Valt het dan toch nog te redden? Enfin, ik laat deze scan maar even voortdoen en anders probeer ik die Recuva nog eens... Fingers crossed !! Bedankt alleszins aan allen!
 3. Het wilt me niet lukken... ook niet met andere recovery programma's :-s Vanaf nu hoor de ik de schijf lichtjes kraken en tikken, dus lijkt me niet zo best. Gvd, nooit koop ik nog een HDD van WD !!
 4. Aan een andere pc is het hetzelfde... Altijd via veilig verwijderen... Ik koop altijd per 2 externe harde schijven aan en zet telkens alles dubbel. Probleem is dat het over foto's gaat en dat past niet allemaal op m'n pc... veel te veel GB. Omdat die andere nog niet zo lang geleden "het begeven heeft" staan dus de laatste foto's nog niet dubbel... Ik heb nu plaats op een cloud aangekocht om dit in de toekomst te voorkomen... maar daarmee heb ik deze foto's nog niet terug. Het rare is dat alles goed werkte en dan plots niet meer, zonder dat er iets gebeurt is. De schijf ligt steeds op dezelfde plaats en ben er steeds voorzichtig mee. Iemand een idee aub?
 5. Beste mensen, Ik heb een probleem met mijn externe harde schijf: WD Elements Plots, komt deze niet meer zichtbaar tussen mijn schijven... Maar, ik kan hem nog wel zien bij apparaten en printers... Ook bij computerbeheer komt hij ertussen, maar wel als onbekend, niet geïnitialiseerd en niet toegewezen... Een maand geleden had ik hetzelfde voor met een andere harde schijf, maar die kwam er dan niet meer tussen. Hebben we laten nakijken door iemand, maar die viel niet meer te redden. (ook vol met belangrijke foto's) Heb al van alles gelezen over wat je kan doen, maar ben er nog niet uit. Volgens mij kan een schijfletter toewijzen aan de schijf helpen? Maar ben een echte leek op dat vlak :-s Weet er iemand wat ik het beste kan doen? Er staan heel veel foto's op deze schijf en zijn zeer belangrijk voor mij, dus het moet absoluut lukken! Alstublieft, help iemand...
 6. Maar dat is via andere websites...? Niet dan? Op deze website in dit forum, dacht ik de vraag maar 1 maal gesteld te hebben.
 7. Hi iedereen, Ik sukkel al een tijdje met het koppelen van m'n bluetooth apparaten in Windows 8.1 Het enige dat werkt is de muis... Smartphones zijn gepaired maar verder niets... Ook mijn nieuwe bluetooth headphone set doet niets. Nieuwe bluetooth speakers ook niet? Ik hoop echt dat er iemand mij kan helpen/redden!? Alvast bedankt!!
 8. Toen ik gisteren een foto wilde maken met m'n Smartphone (Huawei), bleef hij hangen en wilde hij dit niet doen. Nadat ik hem ge-reboot had wilde hij niet meer opstarten, hij bleef vast hangen op het opstartscherm. Geprobeerd met een andere batterij, andere sim-kaart, zonder sim-kaart, ander Sd-kaartje en zonder, kwam ik tot de conclusie dat het probleem bij het SD- kaartje ligt. Deze wordt niet meer herkent! Niet in mijn gsm, of in een andere, ook niet via kaartlezer of usb-lezer in de een pc of laptop... Op zich kan ik wel onder garantie een nieuwe Sd-kaartje krijgen denk ik, alleen staan er enkele hele belangrijke foto's op die ik ECHT terugwil!! Namelijk van m'n grootvader die net overleden is :-( ... De foto's zijn van de dag voor zijn overlijden waar hij super goed opstaat! Kan alstublieft iemand mij helpen!??!? :-(
 9. Gelukt!!! Dankzij pc inspector! Het heeft even geduurd, maar heb nu 198 foto's terug van de 200!!!
 10. Dus op deze moment ben ik een stuk of 190 foto's kwijt .... :-(
 11. Als ik met mijn Nikon S600 foto's trek, worden die in mapjes gezet van max 200 foto's per mapje, altijd al zo geweest. Maar nu heb ik 3 mapjes (heb op reis vele foto's getrokken) en het 2de en 3de mapje kan ik zonder probleem kopieren naar mijn pc, maar van het 1ste mapje alleen maar de eerste paar foto's... De rest van dit mapje (foto's en 1 filmpje) word zelfs niet weergegeven en wanneer ik die foto's probeer te kopieren, krijg ik een melding dat de sd kaart niet in de pc steekt... Heeft er iemand een oplossing?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...