Ga naar inhoud

Melle

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Melle

  • Verjaardag 15-09-1990

Melle's prestaties

  1. Had niet graag meer dan 500 euro uitgegeven, maar om bij Dell te blijven. Is deze ook goed van kwaliteit: Productgegevens van Inspiron 17-laptop | Dell België De 2e van 479 euro.
  2. Ik zou wel via een webshop durven werken.
  3. mijn budget is rond de 400-450 euro. Waarom zou u deze laptop niet kopen?
  4. Hallo, Ik zit al een eindje te zoeken achter een laptop en heb een gevonden die mij aanspreekt, maar ik heb niet zoveel kennis van computers en vroeg mij af of deze laptop gepast is voor mij. Ik zal de laptop niet gebruiken voor zware spellen op te spelen, enkel internetten, werkjes voor school, mailen, eigenlijk gewoon dagelijks gebruik. Ik wil wel een laptop die redelijk snel is en niet te veel vastloopt. HP CQ71-300SB bij Vanden Borre : Ruime keuze, makkelijk vergelijken en kopen Is dit een laptop die goed is, of zou ik beter nog wat verder zoeken? Melissa.
  5. Hallo Ik zit met een probleempje, ik heb namelijk daarnet proberen mijn computer te formatteren en ik krijg steeds na ik wil opstarten een blauw foutscherm. voor het formatteren heb ik vervolgens te werk gegaan: - ik heb de nodige bestanden opgeslaan dus ik ben niets kwijt - daarna heb ik de cd-rom ingestoken (terwijl mn pc opgestart was) en wilde ik Windows XP herinstalleren. ik duw op het knopje, de installatie begint... op gegeven moment (wanneer hij zei dat de installatie nog 51 min ging duren) startte mijn pc automatisch terug op en gaf hij een foutmelding. - daarna heb ik in mn BIOS, CD/DVD ingestelt als 1st boot, om zo op te starten via mn cd-rom. ik start de computer terug op. hij zegt: druk op een knop om via cd-rom op te starten ... ik druk op een knop. - daarna krijg ik een zwart scherm met: hardwareconfiguratie word geinstalleerd (het kan een ander woord dan installeerd zijn ook) - daarna wordt het weer blauw met enkel : Windows Setup op - daarna weer zwart - en dan wordt het blauw met een foutmelding op. de code die wordt gegeven is: xxx Stop: 0x0000007B (0xF7C7A524, 0x0000034, 0x00000000, 0x00000000) Wat heb ik verkeerd gedaan? mvg, melissa
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.