Ga naar inhoud

iNick

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

iNick's prestaties

  1. Lekker is dat. Deze laptop is nog niet eens een half jaar oud.
  2. Sorry voor de late reactie. Speccy http://speccy.piriform.com/results/M4zdRw5yTgNa30VyjsZBPU2 Heb ook Blue Screen view gedownload, maar krijg geen dumpbestand te zien. Het programma opent, maar staan geen bestanden klaar.
  3. Hey! Ik kamp nu al een tijdje met de Blue Screen Of Death (BSOD) Kernel Data Inpage Error. Dit komt op mijn vrijwel nieuwe laptop geregeld voor als ik World of Warcraft speel. Vooral wanneer het spel intensieve onderdelen moet laden, treedt deze melding op. Mijn scherm wordt blauw en mijn laptop start opnieuw op. De vorige dat ik dit kreeg was het zo ernstig dat ik Windows 8 opnieuw heb moeten installeren, en jawel het probleem was er niet meer. Tot een tijdje terug.. Ik heb al van alles geprobeerd. Van WiseFixer programma's tot Windows opnieuw installeren. Heeft iemand enig idee hoe ik dit probleem zou kunnen oplossen? ------ Specs Windows 8 Intel i5-3210M 2.5GHz NVIDIA GeForce GT 630M 6GB DDR3 Memory
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.