Ga naar inhoud

Kokkie_1973

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Kokkie_1973's prestaties

  1. Maar dat is juist mijn probleem ik heb deze in maart gekocht ...ik wil best een andere kaart kopen maar wil wel zeker zijn dat het functioneert mijn moederbord is een M3A van Asus enige suggestie welke ik zou kunnen kopen?
  2. Ik heb ondertussen Windows 8.1 geïnstalleerd en heb nog steeds hetzelfde probleem....wat opvalt is dat het probleem zich vaak voor doet als Internet Explorer geopend word of wanneer ik office programma's open. Ondertussen lees ik mijn mails dus niet meer met outlook maar op outlook.com zelf om het probleem ter voorkomen. Ook doet het probleem zich snel vaak voor wanneer ik meerdere programma's open heb staan en op de taakbalk van het ene programma naar het andere wil gaan.....Als ik op internet surf met Chrome en boven van de ene tab naar de andere tab wil gaan gebeurd het ook wel eens...ik heb de indruk dat het met snelheid te maken heeft zou dat kunnen?
  3. Het terug brengen van 8 GB naar 6 GB heeft geen effect gehad. Maar sinds ik weer terug gegaan ben van 6 gb naar 8 gb heb ik geen problemen meer gehad.... Ik wacht nog een paar dagen voor dat ik het topic op opgelost zet.
  4. [ATTACH]30860[/ATTACH] Nee lukt niet zie printscreen. En de oplossing van hotcore kan ik niet proberen aangezien ik geen andere videokaart heb. Ik heb nu een module van 2 gb DDR er uit gehaald en ben dus terug gegaan van 8GB naar 6 GB. Ik hou jullie op de hoogte. Randolph Printscreen.pdf
  5. Stof had ik al verwijderd en ik heb de laatste nieuwe drivers van 4 maart 2014 geinstalleerd....
  6. [ATTACH]30852[/ATTACH] Bijgaand heb ik toch het resultaat gedaan ondanks dat er opnieuw geen probleem met de integriteit gevonden is. Er staan twee resultaten in die van deze moregen en die van deze middag. Hopelijk heb je er wat aan. Randolph sfcdetails.txt
  7. Hallo, Zelfs na het installeren en opnieuw opstarten blijft het probleem zich voor doen. Ik ga nog een keer de sfc /scannow uitvoeren.
  8. Hoi Kweezie, Ik heb de scan uitgevoerd en kreeg de melding er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden. Maar krijg juist een melding dat er nieuwe updates van Windows beschikbaar zijn. Toen ik keek om welke updates het waren zag ik tot mijn verbazing dat het gaat om nVidia - Graphics Adapter WDDM1.1, Graphics Adapter WDDM1.2, Graphics Adapter WDDM1.3, Other hardware - NVIDIA GeForce 210 nVidia Graphics Adapter WDDM1.1, Graphics Adapter WDDM1.2, Graphics Adapter WDDM1.3, Other hardware software update released in October, 2013 En dat is precies de Graphicskaart wat ik heb dus we zullen zien of het probleem opgelost is.Ik moet nu opnieuw opstarten maar hou je op de hoogte later op de dag.
  9. [ATTACH]30786[/ATTACH] Beste, Ik heb sinds een aantal dagen een probleem dat ik een blauw scherm krijg omdat de videokaart een probleem zou hebben.Soms herstelt het zich zelf en soms start hij zelf opnieuw op en dit wel tot dat ik de schakelaar aan de achterkant uit zet want hij blijft anders maar opnieuw opstarten.Ik heb al een beetje gekeken en zag enkele stappen die uitgevoerd moesten worden en voeg deze hier dan ook al bij. Alvast bedankt voor uw reacties Kokkie Speccy: http://speccy.piriform.com/results/HbzjL7c11yNSe0fbCVpzsHT Bleuscreen.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.