Ga naar inhoud

Sunny60

Lid
  • Items

    45
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows 8
  • Moederbord
    IPIVB-AT (Lindesberg-G)
  • Processor
    Intel Core i5 2330s
  • Geheugen
    6 GB
  • Grafische Kaart
    Nvidia Ge Force 710 A
  • Harde Schijf
    1 TB
  • Voeding
    Extern 150 W
  • Geluidskaart
    Realtek Alc 3228-CG

Sunny60's prestaties

  1. Hallo, Weer een nieuw probleem, ik heb mijn pc moeten vernieuwen en dat is gelukt maar nu moest ik de HP support assistent opnieuw downloaden en daar loopt iets fout. De installatie is gelukt en het programma opent en werkt, maar ik krijg de instalshieldwizard niet van mijn bureaublad en kan de pc niet afsluiten als gevolg hiervan. Kan iemand me aub helpen. Sunny60
  2. Ik vond het vervelend dat ik elke keer de pc in slaapstand gaat opnieuw mijn wachtwoord moet ingeven. Dus had ik deze mogelijkheid uitgevinkt. Toch moet ik dit elke keer wel doen, hoe kan ik dit nu oplossen. Iemand tips?
  3. Bedankt, heb backup programma gebruikt en alles is uitgevoerd. Mijn pc is terug naar fabrieksinstellingen gezet en alles is terug ok nu. Printen vanuit office e.d. lukt ook weer. Hartelijk dank voor de hulp. Mvg,
  4. Heb deze optie geprobeerd maar werkt ook niet, heb ondertussen contact gehad met technicus van HP en zal niets ander opzitten dan een recovery te doen, ben nu op zoek naar een goed gratis backup programma.
  5. Wanneer ik zoek naar één van deze drivers, krijg ik zoveel verschillende opties dat ik niet weet welke ik moet nemen, want mijn printer staat er natuurlijk niet tussen. Ik werk met windows 8.1.
  6. Ik heb de PCL 3 class driver geprobeerd, maar ook hiermee lukt het niet. Mvg,
  7. Hallo, Ik heb een nieuwe printer van HP Envy 4502 all in one. Het lukt perfect om foto's of eender wat te printen, enkel niet vanuit office 2013. Ik heb reeds geprobeerd om de office te verwijderen en opnieuw te installeren, ik heb al de drivers en software voor de printer gedownload maar niets helpt. Ik maak zelf wenskaarten en dat lukt allemaal prima, maar zodra ik iets uit word of excell wil printen gebeurd er niks. Kan iemand me helpen aub.
  8. Is ok, heb dan maar op no geklikt, en alles staat er nog, in ieder geval heel erg bedankt voor de hulp. Ik denk dat alles nu ok is.
  9. Geloof het bijna niet, maar het is eindelijk gelukt om het te installeren, alleen krijg ik een melding waar ik niet weet wat ik moet doen, yes or no. Ik had de instelling voor download op die map gezet i.p.v in downloads en daar is het dus gelukt denk ik, maar wat moet ik nu doen, yes or no. Nadat ik die link naar U had doorgestuurd kreeg ik opeens de instalatie en vroeg het om de sleutel. Maar nu......
  10. Dit is het bestand is 750 mb dat kan ik niet bijvoegen, maar waarschijnlijk heb ik iets verkeerd begrepen en is dit niet het installatiebestand maar de download. Hoe geraak ik dan aan het instalatiebestand?
  11. Jammer genoeg zelfde verhaal, het heeft ook niet om die sleutel gevraagd. Wanneer ik installeer is het weer opeens verdwenen.
  12. Ik heb een map Craft Artist op mijn bureaublad aangemaakt maar wanneer ik de download daarnaartoe wil sturen krijg ik de volgende melding :
  13. Hij vind het niet wanneer ik het intik. Krijg melding, kan het bestand niet vinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.