Ga naar inhoud

Timmeuhn91

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Timmeuhn91's prestaties

  1. in veilige modus heb ik het nog niet gehad maar dat wil zeker niet zeggen dat het niet kan komen? in normale weergave kan het zo soms ook uren duren voor hij heropstart. Ik heb alle updates van windows geinstalleerd van in begin, mijn pc is nu 1 week oud en de eerste 3 dagen bleven er updates komen, deze heb ik allemaal laten uitvoeren. de code zal ik eens opschrijven bij volgende melding. dank u
  2. als hij afsluit zonder ik dat wil dan komt hij automatisch op dat zwart scherm, om te kiezen voor veilige modus, normaal starten enzovoort. dus dat doet hij wel degelijk. maar zo vast komen te zitten begrijp ik niet voor zo'n pc. ik heb wel het vinkje uitgedaan als je op mijn computer rechtermuistoets klikt dan naar eigenschappen, vervolgens systeeminstellingen en dan naar herstart en opstartinstellingen, automatisch opnieuw starten. dus heropstarten doet hij niet meer maar dat wil wel zeggen dat er een fout in zit. Dank bij voorbaat. - - - Updated - - - Wat ik ook nog kan zeggen, gisteren was ik op mijn pc bezig en opeens kwam er een blauw scherm op van memory crash dump. kweet niet wat dit wil zeggen xs
  3. beste, het probleem is hij opent direct automatisch het scherm om te kiezen uit normaal opstarten en vervolgens in veilige modus opstarten. dit komt omdat mijn pc niet juist is afgesloten. dus deze stap doet hij.
  4. de pc herstart uit zichzelf ja, een merk van de pc heb ik niet, ik heb die zelf samengesteld, dat is een besturingssysteem windows7 proffesional i7 processor met 16 gb ram, nvidea geforce grafische kaart 2 gb. naar de winkel ben ik al 3 keer geweest, ze vinden gewoon het probleem niet.
  5. Beste, Ik heb nu momenteel mijn vaste pc 3 dagen, hij is splinternieuw. hij herstart altijd en ik heb hem al binnen gedaan daarvoor maar het probleem blijft zich voordoen. weten jullie soms niet welk stuk van de pc dat stuk is of hoe het komt? dank bij voorbaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.