Ga naar inhoud

rsmkoot

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

rsmkoot's prestaties

  1. Hallo, ik wilde net laten weten dat het met de snelheid van mijn PC beter ging maar toen werd ie weer traag. Zou mijn virussoftware Kaspersky pure 3.0 Hier een rol bij spelen wanneer ik deze pauzeer lijkt alles veel sneller te gaan. Het lukte Kaspersky een aantal maal niet om te updaten.
  2. programma een aantal keren moeten opstarten omdat de computer stopte voordat combobix volledig was afgerond het hele proces duurde ook veel langer dan de 10 minuten die er voor stond. Combofix gisteravond aangezet en vanmorgen een logbestand, zie bijlage ComboFix.txt
  3. Eset, zelfde probleem unexpected error op het moment dat ik de scan start, geen melding meer van antivirus software. Daarna Malwarebytes geprobeerd maar ook nog steeds hetzelfde probleem, na de heuristische analyse sluit ie af met een error.
  4. bijgaand het zoek results logbestandje. zoek-results.log
  5. via regedit ben ik gaan zoeken naar comodo en vind ik nog wel een aantal sleutels die naar comodo verwijzen, ik heb Kaspersky even op pauze staan en nu lijkt mij laptop toch weer wat sneller te zijn. blijft natuurlijk vreemd dat de voorgestelde scanprogramma's het niet doen.
  6. Comodo had ik al eens geinstalleerd maar daarna weer verwijderd. Kaspersky pure 3.0 is mijn actieve virusscanner, deze heb ik gepauzeerd maar nog steeds kom ik met Eset niet verder.
  7. Helaas geeft dit programma een unexpected error op het moment dat ik de scan start, daarvoor kreeg ik wel een waarschuwing dat er nog een ander virus programma actief is als ik dan op details klik geeft ie aan dat het zou gaan om Comodo Internet Security
  8. Helaas, zelfde probleem, na de heuristische analyse, wanneer het programma bijna ten einde is wederom een foutmelding en het programma stopt waarna ik alleen maar kan afsluiten, er blijft ook niets in het log achter.
  9. Hallo, als het programma bijna klaar is krijg ik een foutmelding: "malwarebyte anti malware werkt niet meer" daarna meermaals opnieuw opgestart en steeds weer dezelfde foutmelding. Er werden totaal 262210 objecten gescand en 5348 objecten gedetecteerd. Tot de heuristische analyse werden er vlgs mij 13 objecten gedetecteerd. Volgens mij is er een nieuwe interface, ik kan de opties; ""Sluit Internet Explorer tijdens verwijdering van malware &Scanner Instellingen". Onderaan bij "PUP" kies je voor "Weergeven in scan resultaten - selecteren voor verwijdering".Ga daarna naar het tabblad "Scanner", kies hier voor "Snelle Scan"."" in de door mij gedownloade versie helemaal niet vinden/selecteren. Het downloaden ging overigens redelijk snel, het installeren ook, daarna duurde het echter weer heel lang voordat het programma wilde opstarten. kan ik iets anders proberen?
  10. Ik zag de lijst met verwijderde zaken, helaas is de laptop niet sneller geworden. Wanneer ik een toepassing als explorer open gebeurt er 10 seconden niets, ook geen zandloper, daarna opent explorer en binnen explorer gaan sommige dingen dan wel gewoon snel en een webpagina opent dan ook redelijk snel. Het lijkt wel of er een soort vertraging is ingebouwd. Ook andere toepassingen als Excel openen traag, lijkt sneller te gaan wanneer ik een recent geopend excel bestand open. Suggesties?
  11. bijgaand het zoek.results.txt bestand zoek-results.txt
  12. Als bijlage het log bestand log.txt
  13. Hallo, ik heb al enige tijd last van een zeer trage laptop, het eenvoudig openen van een programma of bestand duurt heel lang. Eerst verdacht ik de harde schijf maar volgens CrystalDiskInfo is de schijf healthy, terwijl ik de ventilator wel hard hoor draaien en soms veel warmte voel bij de ventilator. Wanneer bijvoorbeeld explorer dan eenmaal is opgestart duurt het heel lang voor de pagina is geladen, je kunt dan nog niet naar beneden scrollen. Ook het openen van drill down menus op pagina's duur heel lang. Wat zou er aan de hand kunnen zijn? mvrgr R. Koot
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.