Ga naar inhoud

stanneman

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

stanneman's prestaties

  1. De kabel en monitor werken gewoon, de videokaart heb ik al in een andere pc getest deze werkt ook. Maar als ik de pc aan zet zonder: werkgeheugen, videokaart en hdd gaat hij niet piepen dat hij geen werkgeheugen heeft, dus... dan is het moederbord kapot of niet? Of kan het ook aan de processor liggen? Want als het moederbord en de processor zouden werken, zou de pc gaan piepen dat hij geen ram heeft. - - - Updated - - - heb de pc ook getest met een andere videokaart die ook 100% werkt.
  2. Er zitten geen fans in behalve die van de cpu ( die draait naar behoren ) en ik zie ook geen ledjes branden, kan er ook geen vinden op het moederbord. Verder is het bijna niet te voelen of de hd draait maar die maakt wel zo'n krasend geluid.
  3. Het gaat om een desktop en ik weet zeker dat de monitor werkt. Ik heb eigelijk geen idee of die uberhaupt wel opstart, de pc is van mijn oom en die zei dat die geen beeld meer gaf. Als ik hem aanzet zonder gpu ram en hdd aangesloten hoor ik ook geen piepjes dat er iets mis is dus, dan is het mobo kapot ofniet? Of kan het aan de processor liggen?
  4. ik heb een paar specificaties: cpu: amd athlon x2 mobo: micro-star model MS-7501 ram: 4x 1gb swissbit ddr2 gpu: staat geen merk op, maar werkt nog wel. voeding: weet ik ook niet. hdd: 750gb wd caviar green.
  5. Hallo, Ik heb een medion pc, maar die geeft geen beeld meer. Weet iemand misschien waar het aan kan liggen? mvg. stan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.