Ga naar inhoud

Leosanders

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Leosanders's prestaties

  1. Hallo Stegisoft. Bedankt voor je reactie, Heb database geplaatst. Database1.accdb downloaden Weet dat ik de database zelf moet maken. Zou al geholpen zijn hoe kolomen te koppelen, en informatie zichtbaar maken. In boek Microsoft access 2003 kan ik de oplossing niet vinden. In afwachting op uw reactie, Verblijf ik met vriendelike groet, Leo Sanders
  2. Geachte Forumleden, Wie zou mij kunnen helpen met het maken van een keuzelijst uit database materiaalbeheer. Bedoeling is als volgd, Aanmaken van database voor materiaal lukt mij wel. De volgende stap is om een lijst te maken waarin gebruikt materiaal opgesomd kan worden om vervolgens factuur te kunnen maken. Dus bij nieuwe opdracht, lege lijst selecteren en van hieruit materiaal kunnen kiezen. Kolom 1 Kolom 2 Kolom 3 Kolom 4 Artikel Artikelnummer Prijs aantal Na selecteren van kolom 1 automatisch invulling van kolom 2,3,en 4 behorende bij Artikel. Hoop dat dit een beetje duidelijk is van de bedoeling. Hoor graag of men mij kan helpen. Wil deze database gebruiken als hulpmiddel voor opstellen factuur voor klusjes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.