Ga naar inhoud

Daan

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Daan's prestaties

  1. Voor iedereen die wou weten hoe het afliep: Ik heb de videokaart binnen 1 dag ontvangen zonder extra kosten, het installeren kon niet beter. Ik ben op dit moment AC: Black Flag aan het spelen zonder enige moeite op Ultra kwaliteit. Ben ervan overtuigd dat ik veel plezier ga beleven van mijn nieuwe videokaart!!! Nogmaals bedankt Jona! Het bewijs :
  2. Oke dat is alles wat ik wou horen ik ga de GTX 750T morgen bestellen, als alles goed is sluit ik de dicussie als ik hem heb aangesloten en gaat alle eer naar jou
  3. Ik heb net MSI*N660 Gaming 2GD5/OC, grafische kaart gevonden bij alternate en lijkt in mijn ogen beter dan de MSI GEFORCE GTX 750TI heb ik dat verkeerd of blijft de GTX beter?
  4. Oke nogmaals bedankt voor je hulp ik ga hem deze week nog bestellen! Nog 1 vraag over de voeding ik heb 2x 8-pins aansluitingen op de Be Quiet! zitten is de aansluiting op de videokaart toevallig 6-pins kan ik dat dan oplossen?
  5. Kan geen betere foto's maken aangezien ik morgen pas weer thuis ben maar dit heb ik kunnen vinden.
  6. Hoe kan ik foto plaatsen in mijn reactie via smartphones dan laat ik mijn moederboord zien.
  7. Bedankt voor de snelle reacties, ik heb wel 2vragen over de GTX 750Ti, er staat dat ik 2 slots nodig heb en ik heb er ook 2 maar 1 is gebruikt door mijn ingebouwde videokaart van AMD en kan daar niet makkelijk meer bij. Ik zie ook dat het een 128 bitrate is is dat dan genoeg aangezien NVIDIA GT 640 ook 128 bits levert?
  8. Bedankt dat je wilt helpen, het is een Be Quiet modelnummer: BQT L8-CM. De prijs maakt niet veel uit als ik maar op goede kwaliteit kan spelen
  9. Ik heb vorig jaar een pc laten bouwen en ik wil mijn videokaart upgraden. Het probleem is dat ik niet zeker weet wat ik moet aanschaffen... Mijn Gegevens: -Moederboord ASUS F2A85-V -Processor AMD A10-5800K APU -Videokaart AMD Readon HD 7660D (on-board) -120GB SSD -8GB RAM -530 Watt -1 PCIe x16 Aansluiting over -2 8-pins Aansluitingen Heb vorige week een NVIDIA Geforce GT640 videokaart aangeschaft, maar had ik ook niet veel aan waarschijnlijk een te lage bitrate (128)? Ben al wezen zoeken naar andere videokaarten met 256 bits maar de meesten hebben teveel voeding nodig of 2 PCIe aansluitingen. Als ik gegevens ben vergeten of iets anders wil ik dat graag delen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.