Ga naar inhoud

MysticTeka

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

MysticTeka's prestaties

  1. Ik speel inderdaad op 1 monitor op 1080p en 60fps momenteel. Ik ben wel van plan om een 144hz monitor aan te kopen in de toekomst, zal de GTX970 die 144 fps kunnen halen bij CSGO en BF4 en BFH?
  2. Mijn pc is nu ongeveer een 3 jaar oud en ik had graag eens geweten of er eventuele stukken aan vervanging toe waren om mijn pc echt beter te maken. Mij voeding is ondertussen al 6 jaar oud, maar heb geen enkel idee hoelang zoiets meegaat. Ik ondervind dat ik met de nieuwste games een beetje problemen krijg om ze echt vloeiend te draaien, maar ik weet niet of dit aan de processor of eerder aan de grafische kaart ligt. Deze pc wordt enkel en alleen gebruikt om op te gamen (BF4, BF Hardline, CS:GO,...) Dit is mijn huidige setup: Voeding: Antec 650W earthwatts (6 jaar oud, overgenomen van vorige pc) Processor: Intel I5 3570K Moederbord: Asrock Z77 Extreme4 Grafische kaart: Gigabyte GTX670 ProcessorKoeler: H100I Corsair Geheugen: Corsair Vengeance LP 16Gb 1600Mhz (1 jaar oud) Case CM 690 III Window (1 jaar oud) Muis: Steelseries Rival (1 jaar oud) Toetsenbord: Logitech G110 SSD: Crucial M500 128Gb HD: Seagate 500Gb (6 jaar oud, overgenomen van vorige pc) Graag had ik advies gehad over wat ik het best zou kunnen upgraden om mijn pc terug krachtig en up to date te maken. Budget maximaal 800€ indien mogelijk. Voor een mega upgrade wil ik nog tot 900€ gaan.
  3. Hallo, dank voor de snelle reactie. Is er iets waarop ik moet letten bij een nieuwe voeding? Ik had graag terug minimum een 650W gehad omdat ik later misschien nog een tweede videokaart zal bijsteken. Misschien een merk dat je kan aanraden? Voor de hdd zou ik eventueel wel overwegen om een nieuwe te kopen en misschien nog een 2de ssd bij te steken. Zou ik dan best een ssd van hetzelfde merk nemen, of mag dat bv een Samsung Evo 240Gb zijn?
  4. Mijn pc is nu ongeveer 2 jaar oud en ik vraag me af of er ondertussen al iets aan zou moeten vernieuwd worden. De voeding die erin zit is ondertussen wel al een jaar of 5 oud. Dit is mijn huidige setup: Voeding: Antec 650W earthwatts Processor: Intel I5 3570K Moederbord: Asrock Z77 Extreme4 Grafische kaart: Gigabyte GTX670 ProcessorKoeler: H100I Corsair Geheugen: Corsair Vengeance LP 16Gb Case CM 690 III Window Muis: Steelseries Rival (net gekocht) Toetsenbord: Logitech G110 SSD: Crucial M500 128Gb HD: Seagate 500Gb Indien er iets veranderd kan worden wat mijn pc echt beter maakt, had ik het graag geweten.
  5. Hallo, ik ben nieuw hier en had graag geweten welke van de twee muizen de beste keuze zou zijn? Ik game op regelmatige basis, en had hiervoor een R.A.T.7 waar ik redelijk tevreden over was. De enige reden waarom ik de gewone Sensei zou nemen is omdat deze de 32 bit processor heeft en je de muis kan aanpassen met exacttech! De aanpassingen daarin gaan vooral over de tracking enzo, en deze functie is bij de [RaW] versie weggelaten. Mijn vraag is, is dit de meerprijs waard? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.