Ga naar inhoud

miesmoes

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

miesmoes's prestaties

  1. Ik heb fabrieksinstellingen gedaan, alles is nu weer goed, iedereen bedankt voor de hulp
  2. dan krijg ik deze foutmelding weer als ik dat doe
  3. Ik ben niet zo in de computers hihi, hoe moet ik dat doen, ik ben erg blij dat je mij wilt helpen
  4. klopt allemaal gedaan, blijf het erg vreemd vinden, heb volgens mij net als jij het idee dat iets het tegen houd maar wat...
  5. Had ik al naar gekeken, heb niks meer kunnen vinden, ook als ik op zoekopdracht klik vind hij niks meer, temp map maakt hij toch met cc cleaner leeg of heb ik dat mis?
  6. Dit krijg ik als ik als admanistrator uit voer
  7. Heeft helaas niet geholpen, blijf dezelfde foutmelding krijgen
  8. ga ik proberen dank je wel voor je hulp
  9. windows 8 - - - Updated - - - Ik kon bepaalde servers niet meer in omdat er maps waren die eraf moesten, ik kreeg die niet verwijderd dus heb ik het spel er helemaal af gedaan en wilde ik het weer opnieuw instaleren, dat lukt nu dus niet meer.
  10. bedankt voor je berichtje, het spel heeft al op mijn laptop gestaan dus het heeft wel gewerkt. Is idd spel van 2003-2004 en probeer het te instaleren van een cd.het is een orgineel spel.
  11. Ik krijg een error 1603 melding als ik het spel call of duty uo instaleer, kan iemand mij hierbij helpen, alvast mijn hartelijke dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.