Ga naar inhoud

Shift

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Shift

  • Verjaardag 16-05-1991

Shift's prestaties

  1. OS is Windows XP, dus dat is geen probleem, alleen HJT op de pc krijgen gaat niet zo gemakkelijk worden, aangezien hij in veilige modus werkt.
  2. Sinds kort krijgt mijn vader op zijn pc het "system care" programma "ack". Het ziet er erg professioneel uit, maar voor zover hij weet heeft hij het nooit op zijn computer gezet. Het heeft wel de typische trekjes van een virus, bv. hij voert een volledige check uit van het systeem (zogezegt?), en vind dan een overload aan virussen etc., ook staat in de mooi opgestelde ReadMe dat de makers van het programma niet instaan voor mogelijke schade die toegericht wordt aan het systeem. Ook wordt dit "programma" opgestart vanaf er aangemeld word, en word er verder niets opgestart, het enige dat zictbaar is, is de achtergrond en "ack". Ik heb al vrijwel alle voor de hand liggende dingen geprobeert om dit zogezegde programma van mijn vader zijn pc af te krijgen, maar vind het nergens terug, niet bij software, niet in het register, niet in de temp file van internet explorer, herstelpunt werkt niet, want dan start hij gewoon terug meteen na het aanmelden op. Tijdelijk is Veilige Modus als noodoplossing gebruikt, maar het zou toch handig zijn als ik hier een oplossing voor krijg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.