Ga naar inhoud

joekeluc

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over joekeluc

  • Verjaardag 12-09-1962

joekeluc's prestaties

  1. Ben ik nu mee bezig. Bedankt, ik mail je morgen : moet straks gaan werken. MVG,joekeluc
  2. Helaas na dit te hebben geïnsatlleerd,toch nog steeds dezelfde foutmelding . Om het ... van te krijgen! Heb je 'n idee aan wat het nog kan liggen ? MVG,joekeluc
  3. Istalleren van Microsoft Office ( via cd-rom) lukt niet . Krijg steeds "fout 1935" met tussen ( ) veel letters en cijfers en de daarachter de tekst : tijdens de installatie van assamblyonderdeel HRESULT: 0x80131018 Wie kan me helpen? Ps : ik kreeeg deze fout ook toen ik rechtstreeks een proefexemplaar van 't internet wou downloaden. MVG !!
  4. Ik heb géén Microsoft office op pc staan. Mijn stuurpr is "Vista". Mijn schoonouders wel Ik heb nu hun kaart (zo groot als een bankkaart, met een "sleutel" op ) zodat ik office zou moeten kunnen installeren ( normaal moet dat toch kunnen voor 3 computers ?). Doch het lukt niet om te installeren... Waarschijnlijk ( neen : ZEKER ! ) doe ik iets fout . Blijkbaar moet op mijn pc iets voor geïnstalleerd zijn? En dat is bij mij niet het geval . Wie kan mij stap voor stap uitleggen hoe ik m'n office kan installeren ? Graag met eventueel de nodige links ( ik ben echt een bleuke :s ..) Aan al diegene die me willen helpen : nu reeds bedankt !!! ;-) Mvg
  5. Verschijnsel : PC valt uit , er komt blauw scherm met tekst ( ben niet 100% zeker) : IRQL not les or AQUAL. Start daarna zelf terug op. Wie helpt mij ? MVG ,joekeluc
  6. Nog een vraagje : eerst mijn "illegale" verwijderen en dan de open installeren ,of andersom ?
  7. Kan ik nij open office dan mijn exel -word etc... en alle andere dingen blijven gebruiken? MVG,joekeluc
  8. Yannick het gaat enkel over office. Wat is open office? Hoe kan ik deze illegale verwijderen? Nogmaals hartelijk dank ( sorry van de misschien domme vragen, maar ik ben een leek op gebied van PC... )
  9. Yannick je woont blijkbaar in zeeland en ik in België, anders gaf ik een rondje Meer commentaar hoeft niet zeker ? Tussen haakjes, het is gelukt door op te starten door "veilige modus" en F8 in te drukken. Mag ik nog vraagje stellen? Blijkbaar heb ik géén officiele Windows ( PC komt van 'n overleden persoon) : ik krijg nl . vaak dit bericht : Dit exemplaar van Microsoft Office is niet legitiem Ik kan dit systeem maar 7 dagen meer gebruiken Wat moet ik nu doen ? Ik wil natuurlijk geen gegevens kwijt spelen... Nogmaals veel dank !
  10. Ga ik eens proberen. Veel dank hé Yannick !!!
  11. Hey ,dank voor je snel antwoord. Maar was ik vergeten vermelden : unlocker had ik al geprobeerd en helaas niet gelukt ( hier op dit forum gelezen)
  12. Ik heb een probleem: Mijn " Panda anti-virus" heeft ,nadat ik nummers van LimeWire had gedownload, 'n virus ontdekt en verwijderd. Nu zitten er in een map ( map heet "saved" )nog een paar MP3 nummers ( waar virus aan vast hing) en die wil ik uiteraard verwijderen.Doch ik krijg steeds de melding : "De bewerking kan niet worden voltooid omdat bestand in een ander progamma is geopend ".Terwijl deze bestanden NERGENS zijn geopend. Kan er iemand me helpen om deze map van m'n PC te verwijderen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.