Ga naar inhoud

pieterjan99

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over pieterjan99

  • Verjaardag 23-12-1980

pieterjan99's prestaties

  1. Heb nu bezig de cccleaner aan het uitvoeren. Vorige kaart was nvidea 74?? (dacht ik, ben het niet meer zeker). Het begon alleszinds met een 7... Een kameraad heeft gisteren al de software verwijderd die met de vorige kaart te zien had. zojuist ccleaner zijn gang laten gaan, maar blijft die foutmedling geven voor de software. Iemand een idee, hoe je kan zien of al de oude software verwijderd is? Thx
  2. Hallo heb een nieuwe (2dhands) videokaart gestoken: geforche 8800 gts. Nu kon ik met mijn vroegere videokaart films van de pc op tv zien, via nview. Na het installeren van de nieuwe kaart, werkt nview niet. Hierna de nieuwe software gezocht: http://www.nvidia.co.uk/content/license/location.asp?url=http://download.nvidia.com/Windows/Quadro_Certified/83.62/83.62_forceware_winxp2k_international_whql.exe Maar als ik het wil installeren: kon geen stuurprogramma's vinden die compatibel zijn met u huidige hardware. Iemand raad? Thx
  3. Bedankt voor de verstrekte info. Zal er mij zodadelijk eens in verdiepen.
  4. Hey, al bedankt voor de reacties: Mijn moederbord, als ik het programmatje CPU-Z open krijg ik bij mainboard (motherboard)het volgende: Manufactures: micro-star international co ltd model: MS-7327 chipset: ati id7190 southbridge: ati id438d Maar zou mij toch sterk verwonderen dat het geheugen niet kan werken, is compatibel ermee.
  5. Hallo, Eerste maal op dit forum, en al veel handige dingen gelezen, tof! Ik ben de laatste tijd mij wat aan het verdiepen in de pc (algemeen) Aan het rondkijken hoe ik mijn pc zelf kan uitbreiden. Processor: genaamd (mobile amd semprom 4500+) AMD athlon 64 2X dual core processor 4600+ core speed: 2394,5 mhz mainboard: MS-7327 memory: 1024 sdram frequency: 159,6mhz Mijn vraag: Na wat rondneuzen op deze site, heb ik het antwoord niet gevonden op mijn vraag (indien deze vraag al gesteld is, gelieve de link ernaar toe te voegen) Ik heb sinds gisteren nieuw geheugen gekocht, omdat ik merk dat als ik verscheidene applicaties open, de pc het wat lastiger begint te krijgen. 4GB PC2-4200 DDR2 Memory RAM DDR2-533 533MHz 2 x 2GB Na het installeren van deze 2 sticks en de opstart van pc; gebeurt er niets, de pc maakt een constant gezoem en mijn scherm blijft zwart. Als ik 1 kaartje vervang, dus 1 X 512 en 1 X 2gig., gaat mijn pc wel, maar kan niet goed zijn daar het dual is en ik heb gemerkt dat hij vast kan lopen. Ik heb al eens gelezen dat je u bios instellingen moet veranderen, maar vooraleer ik daar zelf in pruts wil ik dit toch eens van een kenner horen. Volgens mijn opzoekingen, moet dit moederbord (de pc) 4 gig aankunnen, of niet? Hopend op een antwoord, bedankt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.