Ga naar inhoud

JeffreyP

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

JeffreyP's prestaties

  1. de enige kalber is de bluetooth ontvanger, ook al andere USB-poorten geprobeerd. Heeft gewerkt (zowel muis als toestenbord), maar na heropstarten niet meer. Systeemsherstel maakte ook geen verschil.
  2. Toestenbord type KG-0851 Muis type MG-0856 Bij installatie gisteren werkte alles goed (was 2e hands aangekocht, ik weet het, maar werkte goed). Na herinrichting van mijn pc (kabels versteken, enz...) en heropstarten werkt geen van beiden niet meer. Alle manieren van hp geprobeerd (met de connect button) maar geen leven meer in te krijgen, ook niet na het vervangen van de batterijen; De receiver zit in een docking station en ziet deze device in mijn control panel. Na herhaalde pogingen deze opnieuw te verbinden, ben ik een beetje ten einde raad wat te doen. Graag een poging van jullie om deze case op te lossen, alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.