Ga naar inhoud

til.op

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door til.op

  1. Ik denk dat het opgelost is .Heb eerst internet explorer toegepast en dat werkte beter . Ik kreeg wel een melding over het inschakelen van het delen van bestanden ,heb dat ook gedaan . Ook google was naar ik begrijp "niet aanvaard " als invoegtoepassing, heb dat ook veranderd. Dat laatste zal het wel geweest zijn zeker? Kan je eigenlijk nog surfen zonder google?
  2. Hallo Clarkie, alvast bedankt voor je reactie. foutmelding: "server niet gevonden". "Firefox kan de server op www. .....be niet vinden". Ik ga ondertussen doen wat je voorstelde.
  3. Hallo, ik geef het op. Kan iemand mij helpen ? Heb mozilla firefox , heb tegenwoordig problemen om servers te vinden. De ene keer wel de andere keer niet. Ben wel meer op internet dan vroeger ,zou het aan mijn provider liggen? In elk geval dank voor elke reactie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.