Ga naar inhoud

freek

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

freek's prestaties

  1. Hoi Mako, ik ben er inmiddels uit. Niet geheel zoals jij voorstelde. Ik heb alle aanbevelingen geprobeerd op te volgen, maar liep dan toch na een tijdje weer vast. Maar door jouw adviezen kwam er een heleboel voorbij fietsen. O.a.: "herstel fabrieksinstellingen". Dat leek me wel wat. Het duurde een tijdje, maar toen kon ik weer de laptop opnieuw installeren, en ziedaar, ik kan weer gewoon downloaden. Nog bedankt voor al je moeite. Mischien komen we elkaar nog weer eens tegen op dit forum! Vriendelijke groeten, Freek.
  2. Hoi Mako, hier ben ik toch weer een keer. Ik heb plotseling ontdekt dat ik b.v. Adobe Reader ook niet kan installeren. Er gebeurt precies hetzelfde als bij AVG. Ook weer "beveiligingsscan uitvoeren", en dan niets meer. Kun je hier mischien wat mee? Zou mischien "defender", die actief is, hey spul blokkeren? Vriendelijke groeten, Freek
  3. Mako, zover kom ik helemaal niet, het scherm dat jij laat zien, daar kom ik niet aan toe. Zoals al eerder gezegd, ik kom tot "wilt U opslaan of uitvoeren"en dan is het over en uit. Maar ik weet in elk geval wat je me wilt laten doen. Ik ga dat proberen, wel een hoop werk hoor, maar ik ben dankbaar voor je bereidheid om mij te assisteren. Nog een prettige avond en tot mailens! Vriendelijke groet vanuit een zonnig Frankrijk en tot mailens, Freek.
  4. Bedankt voor je snelle reactie. Wat bedoel je met de interface. Zo'n kei ben ik nou ook weer niet Mako. Gaarne nog even een berichtje!
  5. Mijn proefabonnement AVG is afgelopen. Ik probeer AVG weer te installeren. Vanaf de site van AVG doorloop ik de opgedragen stappen tot ik bij "wilt U uitvoeren of opslaan"kom. Nadat ik mijn keus heb aangeklikt verschijnt onder in een zwarte balk "beveiligingsscan uitvoeren"Daarna gebeurt er helemaal niets meer. De laptop toch nog de hele nacht aan laten staan. Niks niks niks!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.