Ga naar inhoud

alik

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

alik's prestaties

  1. Hallo, Zou u een soort stappenplan kunnen maken, want ik weet niet hoe ik het moet openen op mijn 'kapotte' laptop enzo.
  2. Blijkbaar was het een 32 bit - - - Updated - - - Ja dat snap ik, maar welke driver moet ik dan downloaden, ik zie er veel staan zoals driver-audio, driver-netwerk etc...
  3. en waar kan ik de netwerkkaart installeren?
  4. en wat zijn de benodigde drivers?
  5. HP Pavilion dv7-2140ed en ik dacht dat het een 64 bit versie is..
  6. Waar kan ik de driver downloaden? Ik heb windows 7 van een vriend op cd, maar weet niet waar het ligt...
  7. Hallo allemaal, Sinds kort heb ik mijn laptop op fabrieksinstellingen gezet (Voorheen Vista, daarna Windows 7 geinstalleerd) wegens te volle schijven. Ik heb mijn Windows 7 laptop (voorheen Vista) daarna niet meer kunnen opstarten. Ook heb ik de windows 7 installatie cd niet meer. Waar kan ik de cd downloaden en branden of moet ik wat anders doen? Bedankt!
  8. Ik klik idd op de melding die komt waarop staat dat mijn station vol is... Als ik op eigenschappen klik, komt dit:
  9. alik

    Geruis Laptop

    Je hebt gelijk, het is van de ingebouwde microfoon. Is deze stuk?
  10. alik

    Geruis Laptop

    Hallo allemaal, Sinds kort als ik de laptop aan zet, komen er geruisgeluiden uit de laptop. Ook wanneer ik een koptelefoon aan zet, hoor ik nog geruis uit de laptop komen, ook hoor ik wanneer ik typ. Hoe kan dit geholpen worden?
  11. Hallo allemaal, Sinds kort heb ik een probleem. Ik krijg steeds meldingen dat mijn hardeschrijfstation (D:) vol is. En wanneer ik erop klik komt er alleen prullenbak dat ik kan verwijderen. Wat moet ik doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.