Ga naar inhoud

Philip^Govaerts

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Philip^Govaerts's prestaties

  1. bedankt voor het antwoord Dus als ik het goed begrijp werkt het zo: Ik steek een netwerkkabel in mijn telenet modem/router, ik trek deze door een wachtbuis naar de garage achteraan en verbind deze daar met de TP-link. Die TP-link geeft daar dan wifi en heeft geen tweede TP-link nodig? POE wil zeggen dat de link gevoed word door de netwerkkabel? Twee TP-links zonder netwerkkabel gaat niet lukken volgens mij, want moet eerst het volledige huis door. Modem zit helemaal vooraan in het huis. (dus geen line of sight) Waar zit het verschil met een wifi acces point? mvg
  2. Ik wil internet in een achterbouw krijgen die ongeveer 60m van mijn telenet router ligt. Ik heb de vraag hier al eens eerder gesteld, toen werd mij een powerline aangereden (van devo ofzo?). Nu was ik nog eens aan het googelen geslagen en kwam ik op een wifi access point uit. Als ik nu een cat6 of 7 buitenkabel naar achter trek en daar een wifi access point op aansluit. Is dit niet betrouwbaarder dan een powerline adapter (heb al eens gehoord dat dit niet altijd goed wil werken). Zoiets als dit bijvoorbeeld: https://www.coolblue.be/nl/product/708657/ubiquiti-unifi-ap-ac-lite.html Maar lees daar dan weer zaken waar ik niet veel verstand van heb: aangesloten apparaten moeten 5ghz ondersteunen, ik gebruik momenteel. een simpele tablet van lenovo. Ik ga later daar wel een laptop plaatsen. Ik veronderstel dat ik de netwerkkabel in mijn router inplug en dan in het wifi acces-point, en werkt dit dan gewoon? of komt hier nog wat configuratie bij. Ik heb al gelezen dat telenet zelf acces points verkoopt, werken niet-telenet access points degelijk samen met telenet? Dit lees ik dan ook weer bij de beschrijving van het access point op coolblue, of is dit niet van toepassing bij mij? " Let op: wil je de access point op een PoE switch aansluiten, zorg dan dat deze switch 24V passief PoE ondersteunt. Zie de bundels voor een geschikte switch. alvast bedankt!!
  3. dan ga ik wel voor het powerline setje van devolo, als jij er tevreden over bent
  4. dat filmpje heb ik gemist. De garage staat er pas, ligt nog geen electriciteit. moet nog kabels trekken via een wachtbuis onder mijn huis naar de garage.
  5. En is dat bij u ook over zo een lange afstand? Ik moet namelijk alle kabels door een wachtbuis trekken en die wachtbuis ga ik maar 1 keer kunnen gebruiken. want die gaat goed vol zitten met kabels. Twijfel nu wat of ik er ook een gewone netwerkkabel bij door zou trekken.
  6. Ik heb pas een garage/werkplaats vanachter in mijn tuin gezet. Ik wil daar ook draadloos internet. De garage ligt ongeveer 40m van mijn internetaansluiting. Ik ben vanzin om een netwerkkabel naar daar te trekken, zodat ik mijn laptop daar kan aansluiten. Nu vraag ik mij af of er niet iets bestaat om aan te sluiten op die netwerkkabel in de garage zodat ik daar wifi heb. Dus iets dat van de uitgang van een netwerkkabel wifi maakt. alvast bedankt.
  7. bedankt passer maar het is een ander besturingssysteem. Op mijn laptop stond vista en op mijn pc staat xp
  8. Mijn laptop heeft het begeven. Heb nu de harde schijf eruit gehaald en via usb aan mijn pc verbonden. Weet er iemand waar ik mijn bladwijzers in firefox kan terugvinden? Zouden normaal toch op de harde schijf moeten staan? of is dit voorgoed verloren? groeten philip
  9. Bedankt Dasle, het is gelukt. Enig gedacht waar ik de bladwijzers in firefox vind die op mijn laptop stonden? Vind ze nergens.
  10. Hoe zet ik een harde schijf over naar mijn computer? Zal even de situatie schetsen: Mijn laptop is dus stuk, deze vertoonde al langere tijd problemen. Aangezien het een oud model is, ga ik deze niet laten herstellen. Nu zou ik de harde schijf willen overzetten naar mijn computer. Ik ben wat aan het googelen geweest en dit zou blijkbaar gaan met een "lege behuizing" en een kabel naar de usb poort. mijn laptop: IBM lenovo thinkpad X61, deze zou volgens enkele google bronnen (ben niet echt zeker) een 160GB 2,5" SATA harde schijf hebben? Docking station (lege behuizing): Vind hier een voorbeeld: Conrad 3,5"/2,5" harddisk dockingstation in de Conrad online shop Iemand een idee of dit werkt? Of iemand dat een bepaald toestel aanraad dat zeker compatibel is? Ik lees bij de commentaren dat er bijvoorbeeld problemen zijn met de aansluitingen, komen niet overeen. Ik weet dus ook niet welke aansluitingen die dingen hebben en de welke de mijne. Iemand ervaring met deze harde schijven? of een andere oplossing? hoeft niet duur te zijn, harde schijf overzetten en klaar (éénmalig gebruik). Moest ik toegang tot mijn harde schijf kunnen krijgen kan ik dan alle bestanden zien van mijn laptop? bv bladwijzers in firefox en dergelijke? alvast bedankt mvg Philip
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.