Ga naar inhoud

Milan

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Milan

  1. ik heb gevonden hoe het nu gaat werken maar ik weet nog niet goed wat ik moet doen, iemand die het kent?
  2. Hey, ik weet weer niet zeker als ik dit hier juist zet, maar ik heb een probleem met mijn Razer Kraken 7.1 die ik vandaag geleverd heb gekregen. Wanneer ik het programma van Razer gedownload heb en moet configureren krijg ik het geluid niet in de headset maar gewoon via de laptop, ik kan dus ook niet echt heel goed horen waar het geluid precies is. Weet iemand hoe het komt dat het geluid niet in de headset komt? Ik kan bijvoorbeeld ook geen filmpjes op youtube kijken met het geluid in de headset.
  3. Ik heb blijkbaar dit ooit al gebruikt dus het is niet S0 in naam maar S1 [ATTACH]31210[/ATTACH] AdwCleaner[S1].txt
  4. Zoek.exe is nu weer aan het laden, zijn we er bijna met al die stappen? xD - - - Updated - - - [ATTACH]31207[/ATTACH] Hier is het.. zoek-results.log
  5. [ATTACH]31204[/ATTACH] Hier is het dus, maar kan iemand me uitleggen wat het allemaal is? ;d zoek-results.log
  6. Ok, ik was al aan het gamen en ineens opent het zich met veel vertraging xD Ik ben nu die stappen aan het volgen
  7. Ik krijg zoek.exe niet geopend. Ik doe het wel met Administrator openen maar er gebeurt gewoon niks.
  8. En wat kan hij doen met die log dan?
  9. Ik moet dus het Log.txt hierin plaatsen? (hij is nu nog bezig)
  10. Er staan heel veel dingen die ik vroeger al eens gedownload heb ofz en die ik al niet meer ken. Weet jij bepaalde namen waar ik op moet letten?
  11. Ik ben nu al aan het scannen met Malwarebytes, dit is wel niet een volledige versie. Zal hij alles scannen? - - - Updated - - - Bedoel je aantal gebruikers? Dat is er maar 1 dit waren er eerst wel meer maar die zijn maanden geleden al verwijderd.
  12. Zou je dit echt moeten melden aan de politie? Kunnen ze iets doen met je pc als je er niet op reageert?
  13. Hallo, ik wist niet waar ik dit zou moeten plaatsen. Maar Microsoft heeft nu al 2x gebelt naar mijn thuis wat ik zo al raar vond. Het was al 2x een vrouw in het Engels en heb de eerste keer gewoon opgelegd, daarna heb ik al op internet gezocht waarom ze zouden kunnen bellen en daar stond dat het oplichters waren. Daarnet belde ze weer en zeiden ze zelfs onze achternamen en vroegen ze als we een computer hadden. Hierop antwoorden ik nee omdat ik ook zoiets op het internet zag en daarop antwoorden ze dat ik aan het liegen was en heb ik weer opgelegd. Zouden dit echt oplichters zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.