Ga naar inhoud

rickspruit

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door rickspruit

  1. bedankt dat je dat hebt opgemerkt, ik zal mijn pc gaan opschonen en het dan nog een keer proberen.
  2. ja nu snap ik het, maar dit is niet van toepassing bij mij want er is maar 1 pc en alleen via die pc kan je bij de harde schijf.
  3. wat bedoelt u met het gebuikt maken van een gedeelde schijf op een externe computer.
  4. Bedankt voor de reactie. Ik heb msiexec /regserver gedaan en toen mijn pc opnieuw gestart. Ik kon toen wel de fix tool uitvoeren, maar het heeft niets opgeleverd want ik krijg nog steeds dezelfde meldingen.
  5. bedankt voor het reageren. ik krijg nu deze melding pff
  6. sorry voor de onduidelijkheid maar ik bedoelde dat windows installer niet werkte
  7. bedankt voor het reageren, hij werkt nog wel en ik heb dus geprobeerd om Windows installer opnieuw te installeren en dan geeft hij opeens de melding onvoldoende schijfruimte?? dit vind ik zeer apart want ik heb nog veel ruimte over.
  8. ik heb hem uitgevoerd maar krijg nog steeds dezelfde melding.
  9. ik heb het bestand meerdere keren gedownload en het komt van leagueoflegends.com dus ik denk niet dat dat het geval is.
  10. Ik probeer al een tijdje League of legends te installeren maar als ik uitvoeren doe krijg ik een melding : Dit installatiepakket kan niet worden geopend. Neem contact op met de fabrikant van de toepassing om er zeker van te zijn dat dit een geldig Windows Installer - pakket is. ik heb al op meerdere forums gezocht, maar kan niets vinden wat dit probleem oplost. mijn computer draait op windows 7. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen met dit probleem.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.