Ga naar inhoud

Sophie188

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sophie188

  1. Klopt, inmiddels heb ik AVG wel verwijderd. Nu ik de tekst heb opgeslagen in het kladblok en deze gesleept heb naar ComboFix gebeurd er helemaal niks. Krijg wel het blauwe scherm etc. maar er gebeurde verder niks.
  2. De PC is wel iets sneller, maar niet heel veel meer. Wel alvast bedankt want het scheelt wel. Ik hoop dat u mij ook met het volgende kan helpen: ik wil graag een programma installeren van 2 GB maar, mijn laptop geeft aan dat er geen geheugen voor is terwijl deze er wel degelijk is. Kunt u mij hier misschien ook mee helpen?
  3. O jeej, verwijder ik dat programma zo meteen. AdwCleaner[S0].txt
  4. Eindelijk klaar. zoek-results.txt
  5. Haha zelfs het scannen duurde lang! Alvast bedankt! log.txt
  6. Hallo, Mijn laptop is de laatste tijd erg traag en het lijkt steeds erger te worden. Ik heb geen verstand van computers, is het mogelijk om mijn computer op te schonen en hoe werkt dat precies? Alles is trouwens traag, de browser openen, de laptop opstarten etc. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Alvast bedankt! Groetjes, Sophie188
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.