Ga naar inhoud

Evaaa

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Evaaa's prestaties

  1. Dankjewel. Ik heb dit gedaan en het systeem teruggezet naar vrijdag 8 augustus, het probleem is helaas nog niet verholpen. Wellicht een taalbarrière ;-) Ik WIL het knopje op mijn toetsenbord ingedrukt houden (maar het lukt niet in dit geval).
  2. Wederom bedankt voor de snelle reactie! Als ik probeer wat Stegisoft beschrijft gebeurd er helemaal niks en ik heb er sinds gisteravond last van.
  3. Bedankt voor de reacties. Het gaat er inderdaad om dat als ik een letter (of elke andere willekeurige toets op mijn toetsenbord) vaker wil gebruiken (bijvoorbeeld: wwwwww) dan moet ik elke 'w' apart indrukken, als ik de letter 'w' ingedrukt hou gebeurd er niks. Stegisoft, dit werkt helaas niet. Asus, ik gebruik een laptop.
  4. Hallo, Als ik een willekeurige toets op mijn toetsenbord ingedrukt wil houden doet 'ie het niet. Ik moet dus voor backspace blijven drukken in plaats van dat ik de toets gewoon ingedrukt kan houden zodat de tekst verdwijnt. Hoe los ik dit op? Ik heb al gekeken bij filtertoetsen maar dat staat allemaal niet aangevinkt. Alvast bedankt! Groetjes, Eva
  5. Doet het prima! Hartstikke bedankt voor de hulp!
  6. Het gevraagde logje: [ATTACH]31353[/ATTACH] AdwCleaner[S0].txt
  7. Hoi kape, Bedankt voor de reactie! Hierbij het logje van Zoek: [ATTACH]31349[/ATTACH] zoek-results.txt
  8. Hallo! Ik zou graag mijn computer willen opschonen. Mijn computer is de laatste tijd een stuk trager dan dat ik gewend ben (opstarten, afsluiten, programma's openen/afsluiten) ook nadat ik dacht de computer opgeschoond te hebben ;-) Hierbij het logje: [ATTACH]31342[/ATTACH] Alvast bedankt voor de hulp! log.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.