Ga naar inhoud

Dick Havenaar

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Dick Havenaar

  1. Ha hotcore, Hartelijk dank voor je -zelfs voor een absolute analfabeet- duidelijke reactie, ik ga hier morgen mee bezig ( in mijn verstrooidheid ben ik even de gegevens kwijt waar ik alles heb ondergebracht, dus ook geen inlog-gegevens ) en laat het weten als daarmee het probleem is opgelost, zoals je ziet ( en dat is nog niet alles ) heb ik nogal wat email-adressen, dat wordt vermoedelijk nog even puzzelen..!! In ieder geval heb ik nu een idee, wanneer ik met hotmail mijn mails ophaal en verstuur ( daar heb ik als noodoplossing nu alle adressen ook in staan, wordt er niet overzichtelijker van ) gaat het wel goed, zou het kunnen zijn dat het probleem dan eerder in de pc dan in WLM zit of is hotmail "minder gevoelig"..??
  2. Mijn oprechte excuses, ik krijg het niet voorelkaar om de afbeelding duidelijk te plaatsen via het standaard-programma op deze site, maar even via photobucket dan...
  3. Zag dat ik mijn eigen bericht niet kan wijzigen, de tweede bijlage is niet goed leesbaar, bijgaand nog een keer...
  4. Goedemiddag beste allemaal, Met excuses voor het met de deur in huis vallen, dit is mijn eerste posting en ik had graag een aanloop willen nemen, helaas moet ik gelijk in het diepe duiken want zonder een goed mailprogramma was het zelfs een gemartel om me hier aan te melden... Sinds enige tijd heb ik nog wel toegang tot mijn emailprogramma maar kan niet versturen of verzenden, de volgende meldingen komen tevoorschijn wanneer ik het mailprogramma open; Ik ben absoluut niet handig met de pc en heb een goede vriend gevraagd mij te assisteren, hoewel deze toch wel het een en ander weet kwam hij er ook niet uit wat er aan de hand is, heeft iemand een idee..?? Alle hulp is heel erg welkom, ik weet niet hoe ik nu verder moet, hopelijk is het een tamelijk simpel probleempje..??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.