Ga naar inhoud

andrews

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

andrews's prestaties

  1. Heb volgende vraag. Twee computers staan in een verschillende omgeving. Hoe kan ik het geluid horen op mijn computer welke gemaakt wordt in de omgeving van de andere computer langs internet om?
  2. Zonderling dat Word dat niet voorziet. Maar u heeft de oplossing gegeven waarvoor mijn dank! Die macro is niet aan mij besteed maar als ik alles selecteer en de tekst zwart maak lukt het ogenschijnlijk ook.
  3. Ik heb Word 2010, mijn vraag : Kan ik een tekstgedeelte tijdelijk onzichtbaar maken? Dank voor enig antwoord
  4. Beste Porrelaar, Ja, dat is het, uitlijnen links ! Had er geen benul van. Is opgelost en zeer bedankt !
  5. andrews

    spatie grootte

    Ik ondervind in mijn word programma (versie 2010) een vervelende eigenschap. Regelmatig verschijnen in sommige regels spaties die groter zijn op het scherm dan gewoonlijk in andere regels en dat ik moeilijk kan verbeteren. Wat de oorzaak is weet ik niet, hoe kan ik dit verhelpen? Als ik zo een regel hier kopieer zijn de spaties terug herleid tot hun normale grootte, misterie? Dank voor enig antwoord
  6. Dank u, Dasle. Ik wist niet dat beiden onafhankelijk werkten (geruststelling!) Eigenaardig, ik heb van uw antwoord op mijn PC geen melding gekregen.
  7. Voor mijn volgende PC hecht ik groot belang aan de performance van de CPU. Als ik een 4770 CPU zou nemen weet ik dat ik ofwel zijn eigen grafische eigenschappen kan gebruiken ofwel nog een aparte grafische kaart kan aten plaatsen. Mijn vraag is of ik in het eerste geval performance kwijt speel en dus beter ben met een aparte kaart. Weze nog vermeld dat ik geen belang hecht aan games maar vooral slechts Office toepassingen gebruik. Dank voor enig antwoord.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.