Ga naar inhoud

mevr.de wit

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

mevr.de wit's prestaties

  1. Hallo, Hoe het komt weet ik niet maar het probleem doet zich niet meer voor. De computer start weer normaal op zoals voorheen. mvg, mevr de wit
  2. Hallo, De test uitgevoerd en er zijn geen fouten geconstateerd.
  3. Hallo, Ik heb een zijscherm verwijderd en alle drie de ventilatoren draaien gelijk na het opstarten.
  4. Hallo, Hierbij de link.http://speccy.piriform.com/results/bT7sDmQuPob2cXYzaWHebE3
  5. Hallo, Ik heb een start probleem met mijn computer. Het probleem is begonnen met het niet meer opstarten nadat de computer in de standby stand gaat. Mijn zoon adviseerde de standby stand uit te zetten. Dat ging enige tijd goed. Maar nu krijg ik de computer bij niet meer opgestart. Moet ik eerst uren wachten voordat ik hem met zeer veel moeite aan de praat krijg. Dit is zeer lastig als ik hem op moet starten na een update of iets dergelijks. Het ledje op de achterzijde brand dus er is spanning. Maar ik moet heel vaak op de startknop aan de voorzijde indrukken voordat hij het doet. Als ik uren gewacht heb dan wil het nog wel eens vlot lukken, maar vaak ook niet. Is dit een temp. probleem ik hoor geen ventilatoren draaien. Heb de ventilators en koelribben voorzichtig stofvrij gemaakt maar dit gaf geen verbetering. computer : Pavilion P7 - 1030 nl van HP 64 bits windows 7 Kan iemand mij advies geven wat te doen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.