Ga naar inhoud

tjeerdkkk

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door tjeerdkkk

  1. alles wat ze daar zeggen werkt niet. iemand die anders nog iets weet.
  2. hee dt had ik al gedaan maar staan maar een paar helaas niet voor een week terug of langer. ik heb windows 7
  3. error 1606 could not access network location public desktop dit is wat hij aangeeft. hopelijk weet iemand wat ik kan doen.
  4. dankje maar had dat al gedaan veranderd niets. fixit van windows heb ik ook gedaan dat kleine progje. ik weet echt niet meer wat ik moet hier mee jeej.
  5. error 1606 could not access network location dit geeft hij aan als ik hem wil instalere
  6. klopt zo heb ik dat gedaan eerst wou het niet even later wel. maar nu wil ik het instaleren maar geeft ie steeds een fout aan. mis staat er nog iets in het systeem ergens? ik heb daar niet veel verstand van haha. of miss een logje plaatsen hier? weet alleen niet hoe je zo iets maakt en dan hier moet plaatsen.
  7. goeien dag ik ben hier niieuw mocht deze post hier niet thuis horen sory dan. ik zit met een probleem. ik had bluestacks op mijn laptop pm whatsap te gebruiken maar zomaar in eens dee het progamma niets meer. dus alles verwijderd en weer op nieuw proberen te instaleren. maar dat wil niet. elke x geeft hij een fout aan. ik heb alles verwijderd vAn bluestacks maar blijkbaar moet er nog iets zijn wat niet is verwijdrd maar waar? zo vee verstand heb ik niet van een pc- laptop. ik kon eerst het progamma ook niet verwijderen dat is me gister toch gelukt maar ook toen kon ik hem niet meer instaleren. heel erg vaag, weet iemand wat ik kan doen. hartelijk dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.