Ga naar inhoud

flippo55

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

flippo55's prestaties

  1. Soms heb ik die freez niet maar als ik een freez krijg blijft het herhalen na het opnieuw starten. Nee in veilige modus krijg ik geen freez.
  2. Nee de problemen zijn niet door dat begonnen. Mijn geheugen is 1600 Mhz stond in de bios op 1333 heb hem op 1600 gezet maakt eigenlijk niks uit eigenlijk zelfde probleem
  3. Heb jammer genoeg geen multimeter. Met de Voltages bedoelde ik als mijn componenten Cpu,ram de juiste Voltages kregen. In de bios zie ik hoeveel ze krijgen misschien dat iets verkeerd staat? Ik heb de snelheid van mijn ram van 1333 naar 1666 verhoogt zou dat verkeerd zijn?
  4. Kan ik ook de Voltages checken van mijn syteem? Ik weet eigenlijk niet wat de juiste voltage zijn hoe het moet staan.
  5. Toch niet opgelost ben gisteren terug overgestapt naar win7 (alle drivers geinstaleerd die ook op win 8 stonden) gisteren ging nog alles goed en vandaag een freez bzzzz
  6. Geen freezes meer gehad na de firmware update ik denk dat het probleem opgelost is. Verder bedankt Dasle. Mvg
  7. Ik heb mijn SSD succesfull geupdated. Op vele threads word gezegd dat een fresh OS install het beste is. Ik ga mijn pc eens formateren en kijken hoe het verder gaat als er nog freezes komen.
  8. Als ik de ssd firmware uitvoer gaan al mijn bestanden kwijt of niet?
  9. Als ik bleuscreen start krijg ik geen foutmeldingen of minidumps? het hele pagina is leeg geen fouten.
  10. Oke zal ik doen. Ik heb op het net opgezocht en kwam een thread tegen waarin gezegt word Dat als je alle files in het map prefetch en %temp% verwijdert en daarna schijf optimaliseer en defragmenteert. Dat het opgelost word. Dit heb ik uitgevoerd ging goed voor een half uurtje daarna weer een freez. Maar bij die map prefetch en temp die bestanden komen steeds terug?
  11. En ja vandaag een freez gehad maar anders dan wat ik verwacht had. Ik was op youtube een muziekje aan het luisteren ondertussen starte ik mijn spel bf4. Terwijl het aan het laden was in minimazile freezde mijn computer maar het muziekje die afspeelde ging in zeer slowmotion. Als ik mijn pc start en wanneer windows geladen is rechts onderaan zie ik mijn audio speaker een rood kruisje en na 2 of 3 seconden terug normaal. Ik heb op mijn Moederbord H87 G43 Gaming een AUDIO BOOSTER maar daar maak ik geen gebruik van omdat mijn tv scherm ingebouwde luidsprekers heeft. Zou het het met de Audio te maken kunnen hebben?
  12. Ik heb gisteren geupgraded naar Windows 8.1 enterprise 64 bit. Heb geen freezes meer gehad van gister avond maar ik verwacht wel freezes. Als ik nog eens een freez krijg zal ik de firmware update van mijn SSD.
  13. Heb de memtest 20 uren uitgevoerd geen errors.
  14. Heb de test vannacht niet kunnen draaien had geen tijd. Ga het deze nacht laten draaien, hoeveel uur raad je mij aan om het te doen zou 6,7,8 uur voldoende zijn?
  15. Een half uur tot het 100% werd stopte zelf dan alles met succes voltooid zonder erros.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.