Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

POEFIELIEK

Lid
 • Aantal items

  88
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over POEFIELIEK

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 16-12-1956
 1. Heb vandaag naar Microsoft activeringsservice gebeld en schuiven de hete appel door naar fabrikant van computer Acer. Heeft iets te maken met het moederbord of zoiets. Ga eens proberen bij Acer.
 2. Zal morgen eens proberen te bellen, t'zal wat zijn zeker!!!!
 3. Hallo, Na een update van windows moet ik nu windows activeren. Ik weet de productcode maar wanneer ik die invul zegt men dat deze code ongeldig is. Laatste 5 cijfers kloppen met de ingegeven code*****-CDG7T Heeft iemand ervaring met deze situatie?
 4. Aan Clarkie, Heb nog eens rondgeneusd en ben terecht gekomen bij Xbox.com. Daar een oplossing gevonden: met Microsoft fix-it en zune opnieuw geinstalleerd. En raar maar waar, zune is er zoals ze moet zijn. Daarmee is dit opgelost. Vriendelijke groeten.
 5. Geen probleem, heb me al rot gezocht onder de microsoft-sites, maar wordt van de ene pagina naar de andere gestuurd. Alvast bedankt.
 6. Dit hierboven in het register 2x geprobeerd. Zune mappen verwijderd en zune opnieuw geinstalleerd. Resultaat: mappen staan er weer terug en hetzelfde als topic 3 Nogmaals geprobeerd, zune mappen weg, PC opnieuw opgestart, zune opnieuw geinstalleerd, maar blijft hetzelfde:
 7. Vermelding: " Er zijn geen apps gevonden "
 8. Oei, heb al gereageerd van zondag, waarschijnlijk niet door gegaan. Heb bovenste geprobeerd en heb ergens in de meldingen zune.exe zien staan. Dacht zal gedaan zijn, maar niets is minder waar, zune is nergens te vinden, alhoewel opnieuw het zelfde als topic #3 verschijnt. We zouden ergens aan die zune software moeten geraken die er reeds opstaat om te verwijderen. Groetjes.
 9. Hallo, heb deze link nogmaals geprobeerd en het volgende is nu te zien: Het rare is dat de zune nergens te bespeuren valt, noch in programma's, noch in program files, noch in het metro scherm, noch snelkoppeling op bureaublad en toch zegt bovenste foto dat de software geinstalleerd is. Heb revo uninstaller op PC en daar is het ook niet te vinden. Wanneer ik in uitvoeren zune.exe probeer zegt ie bestand niet gevonden. Groetjes
 10. Hallo, Bezit Samsung Smartphone GT-18350 en wil synchroniseren met PC windows 8. Heb Zune software geinstalleerd, maar kan onmogelijk deze software opstarten. Normaal start de software automatisch op wanneer je telefoon aan PC aansluit. Zune software is nergens te vinden bij software en program files. Heb app Windows phone geinstalleerd, maar ook daar geen aansluiting met telefoon. Heb op een andere PC windows Vista staan en daar werkt deze telefoon & software perfect. Kan iemand mij helpen? Groetjes Luc.
 11. Hoe kan dat nu, nog nooit gebruikt en als je hem nodig hebt, gaat hij niet.
 12. Is er iets dat ik moet laten staan van software die we de afgelopen week(en) hebben uitgeprobeerd, anders verwijder ik alles!
 13. Zal maar weer mijn antivirus opzetten zekers?
 14. Oke, bedankt, ik ga dat eens doen als ik een beetje meer tijd heb, trek voorlopig wel mijn plan met die updates van microsoft. Ik laat je dan wel iets weten. Vriendelijke groeten en nogmaals bedankt.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.