Ga naar inhoud

areyan

Lid
 • Aantal items

  68
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over areyan

 • Verjaardag 21-01-1946

areyan's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

 • Eerste post
 • Actief
 • Gespreksstarter
 • Week één klaar
 • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

 1. areyan

  camera

  Wanneer ik de camera van de laptop inschakel, dan krijg ik een beeld van mezelf te zien met oneindig veel sneeuw. Ook de foto achteraf is niet klaar en duidelijk. Wat doe ik verkeerd?
 2. Sorry, ik kan wel accounts toevoegen, en ook nog andere manieren van aanmelden, maar ik kan die beeldindicatie maar niet uitschakelen.
 3. Kan ik de beeldidentificatie uitschakelen en met gewoon een wachtwoord werken om op de laptop te geraken? Ik vind dit razend vervelend, voornamelijk als het wat donkerder wordt moet ik me in alle bochten wringen om in beeld te komen.
 4. Ok, het is in orde gekomen Bedankt.
 5. Sorry, krijg het linkje niet open.
 6. Mijn nieuwe laptop werkt met windows 8.1 maar ik kan mijn letters niet in beeldscherm (tekst en items groter of kleiner maken) vergroten. Telkens de laptop ontwaakt of weer opstart is de vroegere stand ingenomen. alvast bedankt
 7. Illegaal!!! Van YouTube? Dat wist ik niet. Bestaat er dan een steengoede legale, eventuele betalende site, waar men muziek uit de 'zestigerjaren' kan downloaden.
 8. Heb alles dus geprobeerd. Ik laat een singeltje afspelen en klik in de rechterbovenhoek om dit aan mediabibliotheek toe te voegen. Bij het ene lukt en bij het andere niet. De muziekstukjes zijn nochtans allemaal mp3. Ik begrijp er niets van.
 9. Mijn laptop werkt metwindows 7. Het lukt me maar niet om gedownloade singeltjes van mijn mapdownloads naar de mediabibliotheek van windows media player te kopiëren. Er zijn ook enkele van mijngedownloade singeltjes per toeval – want ik weet niet hoe het gebeurde - op mediabibliotheekgesprongen en die kan ik dan weer niet verwijderen. HELP asjeblieft. Alvast bedankt.
 10. Wat ik ook doe, ik kan mijn laptop niet openen met mijn paswoord. Hij zegt steeds dat mijn paswoord niet het juiste is. Wat kan ik doen?
 11. Sorry, nee het lukt me niet om deze pagina van Windows te vinden.
 12. areyan

  MSN tabblad

  Hallo allemaal, Mijn laptop is uitgerust met windows 7 home premium. Mijnstartpagina is Google. Maar nu hangt daar plots, zomaar uit het niets, een tabblad van MSN aan vast inde Engelse taal. Ik kan een MSN tabblad in de Nederlandse taal downloaden, maardit Engels geval krijg ik maar niet weg. Ik ben een beginneling wat computersbetreft, daarbij komt nog dat ik weinig begrijp van de Engelse taal, maar hoegeraak ik van dat tabblad af? Alvast bedankt.
 13. Enkel bijlagen die gemaakt zijn in Word
 14. Ok, maar welk is de eenvoudigste manier om die bijlagen kleiner te maken, maar toch niet té klein zodat de bestemmeling ze kan lezen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...